Αυτές οι όμορφες στιγμές μεταξύ Φίλιππου και Βασιλικής στη σειρά Η Γη της Ελιάς δεν θα κρατήσουν για πολύ, καθώς ο εφιάλτης ξυπνά για τη Βασιλική και τη Χάιδω…

Ο Φίλιππος παίρνει το μωρό με το καρότσι και το πηγαίνει βόλτα μόνος του, γιατί η Βασιλική είναι κουρασμένη και έχει να κάνει πολλές δουλειές στο σπίτι. Στον δρόμο όμως τους… χτυπά ένα αυτοκίνητο!

Πατέρας και κόρη οδηγούνται στο νοσοκομείο. Η Χάιδω και η Βασιλική σπεύδουν πανικόβλητες κοντά τους… Δυστυχώς οι γιατροί δεν έχουν καλά νέα. Η κατάσταση πατέρα και κόρης είναι πολύ κρίσιμη και οι ζωές τους κρέμονται από μια κλωστή. Η Χάιδω τρελαίνεται στην ιδέα ότι θα χάσει άλλο ένα παιδί, αλλά και το εγγόνι της… Η Βασιλική είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης και προσεύχεται ο άντρας που αγαπά και το παιδί τους να καταφέρουν να επιβιώσουν. Ο Στάθης προσπαθεί να της συμπαρασταθεί όσο μπορεί… Στο μεταξύ, τα φοβερά νέα μαθαίνουν η Αρετή και ο Στέφανος, που, παρά τα όσα έχουν μεσολαβήσει, δεν θα μπορούσαν σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή να μην τρέξουν κοντά στη Βασιλική.

Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη καταγγέλλει τον Αλέξη για σεξουαλική παρενόχληση!

Η Ελένη αποφασίζει να ξεκινήσει συνεδρίες στη Γη της Ελιάς με τον Αλέξη και να μιλήσει για όλα όσα την απασχολούν. Μάλιστα, όλα πάνε καλά μέχρι που ο νεαρός έχει μία νέα ψυχολογική μετάπτωση και φαντάζεται ότι η Ελένη είναι η Μυρτάλη.

Εκείνη τη στιγμή, η κοπέλα τού κάνει ακόμη πιο ευδιάκριτα τα όριά της. Την επόμενη μέρα ο Αλέξης πηγαίνει στο νοσοκομείο που νοσηλεύονται ο Φίλιππος και το μωρό, αλλά εκεί βρίσκεται η Μυρτάλη. Η τελευταία μόλις τον βλέπει παγώνει και φεύγει σαν κυνηγημένη, με εκείνον να την ακολουθεί και να δείχνει να μην καταλαβαίνει για ποιο λόγο τον φοβάται.

Αργότερα, λοιπόν, πηγαίνει στο γραφείο του για την προγραμματισμένη συνεδρία με την Ελένη και εκείνη βιώνει μία δυσάρεστη εμπειρία. Ο Αλέξης έχει ακόμη μία ψυχολογική μετάπτωση, στη δραματική σειρά του MEGA, βγαίνει εκτός εαυτού και τη διεκδικεί ερωτικά κάπως άγαρμπα, νομίζοντας πάλι πως είναι η Μυρτάλη. Τότε η Ελένη φεύγει και καταγγέλλει τον άντρα για σεξουαλική παρενόχληση και στη συνέχεια επικοινωνεί και με τον Σύλλογο Ψυχολόγων. Λίγη ώρα μετά, ο Αλέξης οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα και ο Κουράκος τού ζητάει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του, με εκείνον να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου