Ο  Ισίδωρος ήδη έχει βάλει τον ντετέκτιβ του Μάνου στη σειρά Η Γη της Ελιάς για να βρει περισσότερα στοιχεία για το παιδί τηs Αντιγόvns. Παράλληλα προσπαθεί να μάθει όσο πιο πολλά μπορεί από την Αντιγόνη: «Θέλω να μου πεις το όνομα της γυναίκας που έδωσεs το παιδί», τηs λεει οργισμένοs. Εκείνη για μια ακόμα φορά αρνείται να δώσει άλλεs πληροφορίεs: «Δεν έχω νο σου πω τίποτα. Είναι δικαίωμά μου και δεν σου επιτρέπω να ανακατευτείs σ’ αυτό. Τις εξηγήσεις μου σας τις έδωσα και δεν έχω τίποτε άλλο νο πω», του απαντάει και τον κάνει ακόμα πιο έξαλλο σύμφωνα με το TiVi. Από τη μεριά του ο Ισίδωροs δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα πως η κόρη του έκανε κάτι τέτοιο και από την οργή του την κατηγορεί για πολλά ακόμα: «Λέγε, πόσα πήρεs για να πουλήσειs το παιδί σου;», την πιέζει και η Αντιγόνη βγαίνει εκτός εαυτού! «Τι είναι αυτά που λεs; Δεν σου επιτρέπω», του ξεκαθαρίζει και φεύγει στη σειρά του MEGA.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, όπως θα δούμε στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου της σειρας, ο Ισίδωρος θα καταφέρει να βρει τα ίχνη του παιδιού της Αντιγόνης και να το δει από κοντά για πρώτη φορά στη ζωή του.

Η Γη της Ελιάς: Εκτός ορίων η Αρετή!

Η ημέρα του δικαστηρίου φτάνει και ο Στάθηs με την Αρετή συγκρούονται ανοιχτά σε όλα τα μέτωπα. Η Αρετή κερδίζει την αγωγή κατά τον Στάθη και τον αφήνει σχεδόν στον δρόμο. Ωστόσο, δίπλα στον πατέρα τηs στέκεται πάντα η Βασιλική που του δίνει κουράγιο, ενώ στο πλευρό τηs Αρετήs παρομένει  ο Στέφανοs, ο οποίοs όμωs έχει αρχίσει ναι δυσανασχετεί από τον ιδιότροπο χαρακτήρά της.

Από τη μεριά τηs η Αρετή δεν φαίνεται να έχει συναίσθηση του τι προκαλεί στους άλλουs και πηγαίνει στην ταβέρνα για να ζητήσει τα ρέστα από την Ελένη: «Δεν μου λεs; Δεν ντρέπεσαι να βάζειs λόγια στον γιο μου για μένα. Αμ, καλά σε κατάλαβα τι φίδι είσαι! Καλά έκανε και σε έδιωξε το παλικάρι μου» της λέει!

Οι απαντήσειs που θα πάρει δεν θα της αρέσουν καθόλου, αφού η Ελένη θα αποδειχθεί ισχυρόs  χαρακτήραs!