Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Μεγάλες ανατροπές ετοιμάζονται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, η Γη της ελιάς σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η γη της ελιάς έριξε αυλαία και σάρωσε στην τηλεθέαση όμως ο 2ος κύκλος της σειράς υπόσχεται πολλά περισσότερα ενώ έχει κλειδώσει η ημερομηνία που θα ξεκινήσει.

Στο επίκεντρο των πρώτων επεισοδίων του νέου κύκλου της σειράς, θα είναι η Ελπίδα που θα προκαλέσει ανατροπές στη ζωή της Αθηνάς.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ελπίδα ανατρέπει τα πάντα στη ζωή της Αθηνάς

Η Ελπίδα, μια σκληρή γυναίκα έρχεται στη γη της ελιάς για να κάνει τη ζωή της Αθηνάς ακόμη πιο δύσκολη, μετά την δολοφονία του Δημήτρη.

Η Αθηνά βρίσκεται στη φυλακή πληρώνοντας ένα έγκλημα που ποτέ δεν έκανε, γεγονός που της ξυπνά μνήμες από τον φόνο του πατριού της, που οδήγησε τη Μαρία στη καταδίκη.

H αγαπημένη τραγουδίστρια Ελπίδα, θα κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός, με έναν εξαιρετικά ιντριγκαδόρικο ρόλο που θα ανατρέψει τα πάντα στη ζωή της Αθηνάς.

Θα είναι συγκρατούμενη της, θα μοιράζονται το ίδιο κελί, όμως πίσω από το γλυκό της πρόσωπο κρύβεται ένας άνθρωπος με βρώμικο παρελθόν, που είναι ικανή για όλα!

MediaΤιme – Όλα τα τελευταία νέα

Η γη της ελιάς: Η Ευτυχία ομολογεί στον Κουράκο τον φόνο του Ανέστη – Αυτό είναι το μέλλον της

Η Ιωάννα Τούνη, το Gender Reveal και οι 1 εκατ. followers (για να μην ξεχνιόμαστε)

Μύκονος: Πολλά τα κενά δωμάτια και τρελό «κράξιμο» στο εξωτερικό – Τι έχει συμβεί