Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ανατρεπτικά θα είναι τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του Mega, η γη της ελιάς, με την Ευτυχία να είναι στο επίκεντρο.

Η νεαρή κοπέλα έχει μπει στο στόχαστρο της Αστυνομίας για τον φόνο του Ανέστη, ενός σκληρού ανθρώπου που ζούσε στην Αρεόπολη εις βάρος άλλων.

Η Ευτυχία οδηγήθηκε στη δολοφονία του, η οποία όμως θα της κοστίσει ακριβά και θα την φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ευτυχία ομολογεί στον Κουράκο τον φόνο του Ανέστη

Ο Αστυνόμος Κουράκος είναι αποφασισμένος να διαλευκάνει την υπόθεση του θανάτου του Ανέστη, γνωρίζοντας πως το βρώμικο παρελθόν του μπορεί να κρύβει πολλά.

Ο ίδιος όμως αντιλαμβάνεται πως η Ευτυχία είναι αυτή που του αφαίρεσε τη ζωή κάτι που του επιβεβαιώνει και η ίδια μετά από πιέσεις που της ασκήθηκαν.

Η ίδια αποφασίζει να του πει όλη την αλήθεια και εκείνος με τη σειρά του, την ακούει με το στόμα ανοικτό, μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα ακούει.

Η αφοσίωση του στο καθήκον και ο ακέραιος χαρακτήρας του έρχονται για πρώτη φορά σε σύγκρουση με το συναίσθημα, γιατί γνωρίζει πως ο Ανέστης ήταν αυτός που με την συμπεριφορά του και τις πράξεις του, οδήγησε την Ευτυχία σε αυτό το έγκλημα.

Τι θα κάνεις ο Αστυνόμος Κουράκος; Θα καλύψει το έγκλημα και θα γλιτώσει την Ευτυχία από τη φυλακή; Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δύο τους θα έρθουν κοντά και ο Γιώργης θα προσπαθήσει να την στηρίξει με κάθε τρόπο.