Ιωάννα Τούνη, η αφορμή στο θέμα απόψε. Μετά τα BABY BOOM σειρά είχε η ανάλυση στα social media το πώς περνάνε τις εγκυμοσύνες τους οι Ελληνίδες soon to be mothers. Για να πω και την προσωπική μου άποψη τις συμπονώ, γιατί και εγώ στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου δεν πέρασα καθόλου καλά, αλλά όσο κλισέ κι αν ακούγεται μόλις πάρεις το παιδί στα χέρια σου τα ξεχνάς όλα και λες δεν πειράζει.

Στο θέμα μας τώρα, μετά τις ανακοινώσεις των εγκυμοσυνών σειρά παίρνουν σιγά σιγά τα GENDER REVEAL. Τώρα θα μου πεις είχες και στο χωριό σου τέτοιο; Αν το έλεγα αυτό στη γιαγιά μου σίγουρη απάντηση θα έπαιρνα … τι είναι τούτο τρώγεται; Ναι γιαγιά μου βγαίνει αναλόγως σε μπλε ή ροζ θα της απαντούσα! Να σας πω ότι λίγο αυτά τα ζηλεύω, θα ήθελα και εγώ να το είχα κάνει … ποιος ξέρει μπορεί στο τρίτο (και εδώ είναι το σημείο που ακούγεται ένα μπαμ και έχει λιποθυμήσει ο «σύζυγος»).

Η Ιωάννα Τούνη και ο Αλέξανδρος junior

Γιατί τα αναφέρω όλα αυτά, μα φυσικά για την Ιωάννα Τούνη (που έφθασε και το 1M followers στο Instagram, είναι ένα case study που θα το αναλύσουμε κάποια άλλη στιγμή), που χθες είχε και γενέθλια έκλεισε τα 29 … Χρόνια Πολλά Ιωάννα, και οι φίλες της μετά το beach party για τα γενέθλιά της, της ετοίμασαν και ένα πάρτυ έκπληξη για να την αποκάλυψη του φύλου που περιμένει! Την προηγούμενη μέρα στο Instagram είχε κάνει ένα poll όπου ζητούσε από τους διαδικτυακούς της φίλους να μαντέψουν τι περιμένει και ενώ οι περισσότεροι ακόλουθοί της είπαν κοριτσάκι τελικά ο καπνός βγήκε μπλε! Κάτι σαν να βγήκε ο νέος Πάπας αλλά στην προκειμένη ο νέος Αλεξάνδρου junior! To concept του πάρτι ήταν να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά και μόλις έβγαινε ο καπνός (στην προκειμένη ο μπλε) θα έβαφαν τα ρούχα στο χρώμα του φύλου! Ωραίο και έξυπνο, θα το κρατήσω και για εμένα … έλα πλάκα κάνω μη μου λιποθυμήσεις πάλι!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με τον οποίο κάποια στιγμή άφησαν να εννοηθεί πως μπήκαν τίτλοι τέλους στη σχέση τους. ευχόταν να είναι αγόρι και τελικά η ευχή του πραγματοποιήθηκε και πιστεύω αυτή η λαχτάρα του για αγόρι προέρχεται από τη σχέση πατέρα και γιού που έχει ο φίλος τους Γιώργος Μανίκας με τον γιο του, μια σχέση όντως αξιοζήλευτη. Από την άλλη η Ιωάννα ήταν πεπεισμένη ότι περιμένει κορίτσι και ότι η ζωή της θα ήταν στα ροζ, αλλά αυτή τη φορά είναι γιός. Που ξέρεις Ιωάννα, μπορεί το δεύτερο να είναι κορίτσι και να έχετε ένα junior Αλεξάνδρου και μια Τούνη junior! Να δω τι θα πει τότε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου Υγεία να έχουν και να μη σε νοιάζει το φύλο! Θα κλείσω με κάτι που έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη φίλη του ζευγαριού,

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΡΟΖ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, Η ΙΩΑΝΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΜΠΛΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ! Εμείς να τους ευχηθούμε πάλι με έναν πόνο και με το καλό του αγοράκι τους.

 

MediaΤime – Όλα τα τελευταία νέα

Σασμός: Αυτός σώζει από την τρέλα των Μανώλη

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Καυτηριάζει με τον πιο έξυπνο τρόπο τις υποκλοπές

Μύκονος: Πολλά τα κενά δωμάτια και τρελό «κράξιμο» στο εξωτερικό – Τι έχει συμβεί