Όπως ακριβώς προέβλεψε και ο Στάθης στη σειρά Η Γη της Ελιάς, η Αρετή χάνει τελικά όσους αγαπά και μένει εντελώς μόνη. Το μεγαλύτερο «χτύπημα» το δέχεται από τον Στέφανο, τον γιο της που λατρεύει παθολογικά όταν εκείνος ξεκαθαρίζει ότι φεύγει οριστικά στην Ισπανία. Μάλιστα ο Στέφανος ξεσκεπάζει την Αρετή όπως διαβάσαμε εδώ. Με κόλπα και ψέματα προσπαθεί να τον κρατήσει με το ζόρι στη Μάνη. Μάταια όμως, αφού είναι αποφασισμένος να απομακρυνθεί από κοντά της… Για πρώτη φορά η Αρετή νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Αισθάνεται την απόλυτη μοναξιά. Μόνη της παρηγοριά είνάι η παρουσία της Ασπασίας. Πάνω που αισθάνεται ότι ζει τον απόλυτο εφιάλτη, ένας άντρας εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή της στη σειρά του MEGA! Πρόκειται για τον Θανάση (Αστέριος Πελτέκης), τον… άστατο πρώην της Αναστασίας, που την παράτησε πριν από χρόνια λίγο πριν από τον γάμο τους και το έσκασε στην Αυστραλία με μια πλούσια τουρίστρια.

Χήρος πλέον, εμφανίζεται ξανά στο προσκήνιο και εκδηλώνει το ενδιαφέρον του στην Αρετή. Εκείνη, με την αυτοπεποίθησή της να έχει… βουλιάξει, κολακεύεται. Για πρώτη φορά ύστερα από χρόνια νιώθει όμορφα που τη φλερτάρει ένας άντρας και δεν αργεί να πέσει στην αγκαλιά του. Αυτό θα τη φέρει αντιμέτωπη με την Αναστασία, η οποία κάποτε ερωτεύτηκε και πληγώθηκε βαθιά από τον συγκεκριμένο άντρα, που δεν είναι και ο πιο «καθαρός» ήρωας, όπως Θα δούμε.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αρετή εκδικείται!

Πέμπτη 16 Ιουνίου
Η Μυρτάλη συναντά τυχαία την Αρετή, τα αίματα ανάβουν και οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν πολύ σκληρές κουβέντες. Ο Γιώργης και η Ιουλία κάνουν μια πολύ σοβαρή συζήτηση και παίρνουν αποφάσεις καθοριστικές για το μέλλον τους ως ζευγάρι. Ο Κωνσταντίνος αποκαλύπτει ένα προσωπικό μυστικό του στην Ισμήνη και δείχνει με αυτόν τον τρόπο μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα του. Ο Στάθης, σε μια παρόρμηση της στιγμής ανεβαίνει στη μηχανή του και ξεκινά για την Αθήνα, προκειμένου να συναντήσει την Εύα.

Παρασκευή 17 Ιουνίου
Ο Μάνος και ο Ισίδωρος επισκέπτονται τη Φανή και τη μικρή Αγγελική, και όλα δείχνουν να πηγαίνουν περίφημα μεταξύ τους. Η Άννα παρακούει μια εντολή της Μυρτάλης και γίνεται χαμός στο ελαιοτριβείο. Όλοι, όμως, παίρνουν το μέρος της Άννας. Η Βασιλική και ο Φίλιππος επιστρέφουν στη Μάνη, και το ζευγάρι χαίρεται που είναι και πάλι δίπλα στην κόρη του. Αργότερα, ο Λυκούργος και η Χάιδω ανακοινώνουν στον Φίλιππο ότι θέλουν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους. Η Μαργαρίτα παρακολουθεί τον Αλέξη και διαπιστώνει ότι δεν πηγαίνει στις συνεδρίες με τον ψυχίατρο στη Σπάρτη.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το αποψινό trailer