Μυρτάλη

Μυρτάλη

Η Γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Έγκυος η Μυρτάλη;

Συντάκτης: Mediatime News

Μερικές μέρες έμειναν μέχρι την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του β' κύκλου της σειράς «Η Γη της Ελιάς» (Δευτέρα 19/9). Νέοι και παλιοί

Μερικές μέρες έμειναν μέχρι την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του β’ κύκλου της σειράς «Η Γη της Ελιάς» (Δευτέρα 19/9). Νέοι και παλιοί έρωτες ανταμώνουν, έχοντας ένα κοινό σημείο: Είναι όλοι τους παράνομοι! Ένας από αυτούς είναι και ο έρωτας της Μυρτάλης με τον Αλέξη.

Ποιος θα ξεχάσει στο φινάλε της α’ σεζόν το καυτό φιλί που αντάλλαξαν η Μυρτάλη και ο Αλέξης στον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου; Εκείνη μέχρι τότε όποτε τον έβλεπε το έβαζε στα πόδια και απειλούσε συνεχώς τη Μαργαρίτα πως αν την πλησίαζε ξανά τότε θα του έκανε καταγγελία. Και ξαφνικά, η ίδια έκανε στροφή 180 μοιρών και όρμησε σχεδόν και τον φίλησε. Η μόνη που γνωρίζει το μυστικό τους είναι η Μαργαρίτα, η οποία και τους είχε δει τότε στον γάμο και αποφασίζει να μιλήσει στη Μυρτάλη υπενθυμίζοντάς της: «Η ψυχική υγεία τον Αλέξη είναι εύθραυστη». Εκείνη δείχνει κατανόηση και απομακρύνεται, όταν ο Αλέξης με άνεση πια προσπαθεί να την προσεγγίσει. Εκείνος αρχίζει να χάνει ξανά το μυαλό του και να έχει παραισθήσεις σε μία από τις οποίες θέλει να βγάλει από τη μέση τον Χρήστο. Κάτι που δεν κάνει, όμως γιατί ο Χρήστος του φέρεται πραγματικά πολύ όμορφα. Η Μυρτάλη που έχει αλλάξει χαρακτήρα από όταν απέκτησε χρήματα και εξουσία, εκμεταλλεύεται την ψυχική κατάσταση του Αλέξη και τον έρωτα που της έχει και παίζει μαζί του προκειμένου να τον εκδικηθεί! Για εκείνη πλέον όλοι είναι «παιχνιδάκια» και φυσικά δεν τολμάει να μιλήσει για τις πράξεις της ούτε στη Μαρίνα. Ωστόσο αυτό που πρόκειται να της συμβεί θα την κάνει να αλλάξει!

Η αλλαγή της Μυρτάλης!

Όλοι έχουμε δει την αλλαγή στον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά της Μυρτάλης στη σειρά Η Γη της Ελιάς.  Από την ημέρα που πήρε την πλειοψηφία στις επιχειρήσεις των Βρεττάκων, μεταλλάχθηκε σε μια σκληρή και υπεροπτική γυναίκα. Δεν λογαριάζει συγγένειες και φιλίες και παρά τα όσα τη συμβούλεψε φεύγοντας ο Ιάκωβος και παρά τις παρακλήσεις αλλά και τις απειλές της Ιουλίας ότι Θα μείνει μόνη της, η Μυρτάλη όχι μόνο δεν άλλαξε, όχι μόνο δεν έκανε πίσω, αλλά όπως Θα δούμε θα γίνει ακόμα χειρότερη.

Μάλιστα, με αφορμή κάτι στραβό που θα συμβεί στην επιχείρηση με τις κρέμες, δεν Θα διστάσει να το «παίξει» αφεντικό ακόμα και στην Ισμήνη στη δραματική σειρά του MEGA. Η Μυρτάλη θα αρχίσει τις παρατηρήσεις, Θα θελήσει να βάλει ωράρια και γενικά θα κάνει ό,τι μπορεί για να δηλώσει ότι αυτή διατάζει, κάτι που η Ισμήνη δεν πρόκειται να δεχτεί. Μοιραία θα τσακωθούν άσχημα και η φιλία τους θα διαλυθεί. Όχι όμως και η επιχείρηση. Σ’ αυτόν τον τομέα Θα δούμε ότι Θα συμβεί κάτι άλλο…

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Απειλούν Μάνο και Μαρίνα!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Trailer με spoilers και ακατάλληλες σκηνές

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης στο κρεβάτι της Στέλλας;

Exit mobile version