Μία… «βόμβα» φαίνεται να ενεργοποίησε ο ΣΚΑΪ αφού είναι έτοιμος να ρίξει «ταφόπλακα» σε όλα τα ζωντανά προγράμματα. Τί θα γίνει όμως με τη Φαίη Σκορδά και τη Μαρία Μπακοδήμου και ποιες ζώνες θα κρατήσει ενεργές;

Η παρουσιάστρια του Fay’s Time συναντήθηκε με στέλεχος του σταθμού αλλά όχι για να συζητήσουν τους όρους του νέου συμβολαίου της αλλά περισσότερο για να δει τι σχέδια έχει το κανάλι για την ίδια και αν υπάρχει κοινό… σχέδιο. Επιπλέον, το στέλεχος μίλησε για τις όχι και τόσο υψηλές πτήσεις της εκπομπής ενώ εκείνη φρόντισε να θυμήσει τις αλλαγές ώρας.

Ωστόσο η Φαίη Σκορδά δεν έγινε δέκτης ξεκάθαρης πρότασης από τον σταθμό και αυτό οφείλεται ενδεχομένως σε μια μεγάλη αλλαγή που κυοφορείται στα ενδότερα του τηλεοπτικού δικτύου του Φαλήρου. Όπως κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν το κανάλι να καταργήσει τελείως τις ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές.

Αυτό σημαίνει πως ή θα προταθούν μαγνητοσκοπημένα format τόσο στη Φαίη Σκορδά όσο και στη Μαρία Μπακοδήμου ή θα ολοκληρωθεί η συνεργασία τους με τον ΣΚΑΪ. Το μόνο βέβαιο είναι πως η ζώνη 12.00 – 14.00 τις καθημερινές θα έχει ενημερωτική εκπομπή ενώ εάν βγει ζωντανή εκπομπή θα είναι στο δίωρο 15.00 – 17.00.

Εννοείται πως η πρωινή ζώνη είναι… τζιζ και δεν την πειράζει κανείς μιας και είναι ενημερωτικός ο σταθμός.

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 30/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Το ρεκόρ εισιτηρίων για ένα Grand Prix MotoGP έσπασε στο Jerez

Έρωτας Φυγάς: Νεκρός ο Στέφανος και ο Κοντογιάννης; – Αυτός σχεδιάζει το τέλος τους!