Η Γη της Ελιάς συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο MEGA και η σεναριογράφος, Βάνα Δημητρίου είναι έτοιμη να συναρπάσει τους τηλεθεατές με όσα πρόκειται να συμβούν στη Μάνη.

Η συνέχεια όμως στη σειρά του MEGA, θα είναι καθηλωτική καθώς η Αθηνά θα βρεθεί στη φυλακή με τη μητέρα της την Μαρία να κάνει τα πάντα για να αποδείξει ότι η κόρη της είναι αθώα, έχοντας στο πλευρό της και την Μαργαρίτα.

Από την άλλη, ο  «Ιάκωβος» αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και άφησε την Αθηνά (Άντζελα Γκερέκου) μόνη και μάλιστα στη φυλακή! Οπωs θα δούμε στη νέα σεζόν, μόλιs ο αστυνόμοs Κουράκοs συλλάβει την ΑΘηνά, αναλαμβάνει να μεταφέρει την υπόθεση στον αρμόδιο ανακριτή, ο οποίος ανακρίνει την Αθηνά σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του από την αστυνομία. Στη συνέχεια η ΑΘηνά περνάει την πόρτα του εισαγγελέα, όπου μετά από λίγο και με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα η ΑΘηνά κρίνεται προφυλακιστέα μέχρι τη διεξαγωγή τηs δίκηs τηs. Στο μεταξύ οι φόβοι τηs Μαρίαs και το κακό όνειρο που είχε δει βγαίνουν αληθινά.

Ο Στέφανος Κυριακίδης, ο Ιάκωβος από τη Γη της Ελιάς, αποχώρησε προκειμένου να πάει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 οι Παγιδευμένοι και όχι στο Κόκκινο Ποτάμι που ίσως περίμεναν πολλοί.

Ποια όμως η υπόθεση της νέας σειράς του ANT1

Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι

Οι Παγιδευμένοι

Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται.
Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο.
Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί;
Πόσα πρόσωπα έχει η αλήθεια;
Ποιοι θα πέσουν στην παγίδα μεγάλων μυστικών και έντονων συναισθημάτων;

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).

Στο ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου ο Παύλος Ορκόπουλος
Στο ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου ο Στέφανος Κυριακίδης
Στο ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη η Ντίνα Μιχαηλίδου
Στο ρόλο της Υβόννης Χατζή η Ταμίλλα Κουλίεβα
Στο ρόλο της Χρύσας η Σοφία Φαραζή