Όταν τελείωσε το Survivor το ζευγάρι είχε βαλθεί να καταπλήξει τα πλήθη αφού ο φακός τους απαθανάτιζε συνεχώς μαζί! Μάλιστα φρόντιζαν να διαλαλούν τον έρωτά τους και να μιλούν ακόμα και για γάμο! Τις τελευταίες όμως μέρες τα πράγματα μάλλον άλλαξαν! Το ζευγάρι, που βέβαια δεν έχει σβήσει τις κοινές του φωτογραφίες από τα Social Media και κυρίως το Instagram, δεν εμφανίζεται πουθενά μαζί!

Ο δε άντρας, ή αλλιώς η «μαυρόγατα» του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ανεβάζει συνεχώς stories με τον ίδιο να φαίνεται ιδιαίτερα ανανεωμένος και ενεργός. Μάλιστα, επιδίδεται σε γυμναστικές επιδείξεις ενώ μοιάζει να είναι πιο κεφάτος από ποτέ.

Βέβαια, οι δύο τους φάνηκαν να είναι 24 ώρες την ημέρα μαζί και ίσως αυτό το κομμάτι ήθελε και ένα διάλειμμα για… διαφημίσεις αλλά και για επαγγελματικές υποχρεώσεις που υπάρχουν και πρέπει να τακτοποιηθούν πριν το πέρας του καλοκαιριού!

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει αφήσει υποννοούμενα για απομάκρυνση μεταξύ τους και μάλλον πρόκειται για κάποια θύελλα που μπορεί να περνά το κατά τα άλλα αγαπημένο ζευγάρι!

Βέβαια αν κρίνουμε από τους καυγάδες που έχουν συμβεί μεταξύ τους και εκ των οποίων έναν έχουμε δει ζωντανά και σε συμβούλιο αποχώρησης, τρέμουμε τι μπορεί να συμβεί ανάμεσά τους αν επαναληφθεί!

Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου, εξακολουθούν να είναι μαζί όπως τουλάχιστον μας λένε φίλοι και γνωστοί απλά η Βρισηίδα έπρεπε να βρεθεί εκτός Αθηνών για υποχρεώσεις ενώ το φαρμακείο αλλά και το γυμναστήριο, δεν μπορούν να μείνουν πίσω για τον φαρμακοποιό από το Κερατσίνι!

Survivor: Την ιδρώνει τη φανέλα ο Μαρτίκας!

Μαρτίκας

Μαρτίκας