Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και οι φαν αναμένουν με πολλή αγωνία τη νέα σεζόν της σειράς «Η Γη της ελιάς» αφού οι ανατροπές, όπως φαίνεται και από το τρέιλερ που βρίσκεται ήδη στον αέρα του MEGA, θα διαδέχονται η μία την άλλη…

Όμως δεν είναι μόνο τα γεγονότα της δραματικής σειράς που προκαλούν… σοκ αλλά και η πραγματική ζωή!

Ο λόγος για την αποκάλυψη ότι η Αντιγόνη Νεοφύτου, πρωταγωνίστρια της σειράς, διατηρεί δεσμό με τον σκηνοθέτη της Γης, Γιώργο Ευαγγέλου.

Η νεαρή ηθοποιός και ο σπουδαίος σκηνοθέτης συγκατοικούν σε κατοικία στην Κύπρο από όπου κατάγονται τόσο εκείνη όσο και ο Γιώργος.

Τα δύο ερωτευμένα παιδιά δε δίνουν ποτέ στόχο για τα προσωπικά τους και δε σχολιάζουν ό,τι αφορά οτιδήποτε πέραν από την επαγγελματική τους πορεία. Μάλιστα, αν και σπάνια αποχωρίζονται ο ένας τον άλλο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων φροντίζουν  να μη δίνουν λαβές για σχόλια και συμπεριφέρονται με απόλυτο επαγγελματισμό.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου και ο Γιώργος Ευαγγέλου το καλοκαίρι έκαναν διακοπές στο κυκλαδίτικο νησί της Άνδρου ενώ και οι δύο ανυπομονούν για την πρεμιέρα της σειράς που αναμένεται στις 19 Σεπτεμβρίου.

 Η Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer της σειράς

Στο τελευταίο επεισόδιο, η Αθηνά συλλαμβάνεται από τον Κουράκο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων για τη δολοφονία του Δημήτρη, προδίδοντας μάλιστα ότι ήταν εραστής τηs και όχι γιος της. Η Αθηνά ουρλιάζει ότι δεν έχει σκοτώσει κανέναν στη δραματική σειρά του MEGA, όμως τα στοιχεία όλα είναι εναντίον της και την οδηγούν κατευθείαν στη φυλακή. Παράλληλα στην οικογένεια των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση για το παρελθόν της Αθηνάς και για όλα όσα βγήκαν στο φως. Ο Ισίδωρος είναι έξαλλος και απαιτεί να εξαφανιστεί το όνομα της Αθηνάς απ’ όλα. Σε όλη τη Μάνη μιλάνε για την παράνομη σχέση της και για την απάτη που διέπραξε στην οικογένειά των Βρεττάκων.

Μόνο η Μαργαρίτα είναι αυτή που ξέρει τα πάντα και είναι εκείνη που όχι μόνο βρίσκεται στο πλευρό της, αλλά προσπαθεί και να μιλήσει σε όλους για να πει την αλήθεια: Οτι η Αθηνά δεν είναι δολοφόνος. Από τους Βρεττάκους μόνο η Ιουλία υποστηρίζει τη χήρα του αδελφού της και στην οικογένεια επικρατεί μόνο ένταση, πανικός και τσακωμοί. Η Μαργαρίτα Θα παρακαλέσει τον Λυκούργο να αναλάβει την υπεράσπιση της Αθηνάς και εκείνος δέχεται καθώς είναι πεπεισμένος για την αθωότητά της, αλλά είναι και ξεκάθαρος από την αρχή μαζί της.

Όλες οι ειδήσεις

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποιον θα έχει μαζί της στο Love Island;

Γιώργος Παπαδάκης: Πάλευα 2 χρόνια – Η εξομολόγηση στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Επιστρέφει ο Στέφανος;