«’Ενας γάμος» ή ένα παιδί θα προκύψει μεταξύ Ειρήνης και Παρασκευά αποκαλύπτει η Ζωή Γεράζη για την ηρωίδα της στο σήριαλ του Mega Channel, «Η γη της ελιάς» μιλώντας στο «TV 24».

Ακούγεται πως η σχέση της ηρωίδας σας, Ειρήνης Καπερνάρου και του Παρασκευά θα προχωρήσει αρκετά και πως θα υπάρξει μια εγκυμοσύνη: «Δεν το ξέρω… Μόνο η κυρία Δημητρίου τα ξέρει αυτά που γράφει αυτά τα υπέροχα σενάρια. Ωραία εξέλιξη θα ήταν όμως, ίσως και να ηρεμούσε. η Ειρήνη. Πιστεύω πως από εδώ και στο εξής θα φέρει τη ζωή της τούμπα. Δεν θα γλυκάνει απλά όπως έλεγε χαριτολογώντας για χάρη του Παρασκευά, θα παραγλυκάνει.

Θα το ξαναπώ, αυτό το κορίτσι είναι των άκρων. Από εκεί που ήταν “ο Μήτσος ο νταλικέρης”, όπως έχει πει ο Παρασκευάς θα γίνει η χαρωπή νοικοκυρά. Μη νομίζετε όμως, ακόμη και αυτή η εξέλιξη δεν θα χαροποιήσει το αγόρι της που είναι ένα ελεύθερο πνεύμα. Και πάλι όμως, θα έρθουν πιο κοντά οι δυο τους. Πολύ κοντά.

Ευχάριστα θα έχουμε σίγουρα. Θα είναι γάμος, όμως, θα είναι παιδί. Δεν το γνωρίζω. Κρατήστε μόνο οτι η Ειρήνη και ο Παρασκευάς δεν θα χωρίσουν, Έτσι πώς πάει το πράγμα, μάλλον αυτό θα είναι το ζευγάρι που θα στεριώσει στη Γη της ελιάς», είπε η όμορφη ηθοποιός Ζωή Γεράζη.

Η γη της ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Τέλος η σχέση του σκηνοθέτη με πασίγνωστη πρωταγωνίστρια

Ο παράδεισος των κυριών: Η Πολυξένη ερωτεύεται τον Φώτη

Ζόρια για Λουτσέσκου με Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλια – Όλο γκρινιάζουν!