Η Αντιγόνη Νεοφύτου, που πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του Mega «Η γη της ελιάς», και ο σκηνοθέτης της, Γιώργος Ευαγγέλου, δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Όπως αναφέρει η RealNews και η Νίκη Κώτσου, έπειτα από έναν δυνατό έρωτα, που διήρκεσε τέσσερα χρόνια, ήρθε ο αιφνίδιος χωρισμός, ο οποίος είναι ακόμη νωπός. Δεν έχει περάσει πουλύς καιρός από τη στιγμή που οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μέχρι πρότινος συγκατοικούσαν στην Κύπρο, τόπο καταγωγής και των δύο, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της σειράς. «Είναι του χώρου ο σύντροφός μου και είναι πολύ υπο στηρικτικός.

Στις ερωτικές μου σκηνές, εκείνος είναι πιο cool από εμένα. Είμαστε μαζί σχεδόν τρία χρόνια. Ενας σύντροφος πρέπει να σε απο δεχθεί πλήρως και το αντίστροφο», είχε δηλώ σει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Όσοι τους έζησαν ως ζευγάρι έκαναν λόγο για δύο ερωτευμένους ανθρώπους που σπά νια αποχωρίζονταν ο ένας τον άλλον. Ο λόγος του χωρισμού δεν έχει γίνει γνωστός, ωστόσο και οι δύο έχουν αφαιρέσει ήδη τις κοινές φω τογραφίες από τους λογαριασμούς τους στα social media. Μάλιστα, στο τελευταίο ταξίδι που έκανε στο εξωτικό Πουκέτ της Ταϊλάνδης, ο σκηνοθέτης ταξίδεψε με φιλική παρέα, στην οποία δεν βρισκόταν η πρώην σύντροφός του.

Η ηθοποιός και χορεύτρια έχει χαράξει τον δρόμο της και έχει ήδη γίνει αναγνωρίσιμη μέσ σα από την καθημερινή σειρά του Mega. Παράλληλα, είναι influencer και ποζάρει ως μοντέλο για γνωστές φίρμες καλλυντικών.

Ο Γ. Ευαγγέλου έχει πολλές αξιόλογες συνεργασίες στον καλλιτεχνικό χώρο και έχει ξεχωρίσει για το ήθος του. Οι δυο τους πλέον συναντιούνται στα γυρίσματα, όχι όμως κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθούν και την επόμενη σεζόν, η οποία θα είναι η τέταρτη για τη σειρά, αφού, όπως πρόσφατα ανακοινώθηκε, η «Γη της ελιάς» θα συνεχιστεί και του χρόνου.

Όλες οι ειδήσεις

Ο παράδεισος των κυριών: Η Πολυξένη ερωτεύεται τον Φώτη

Το προξενιό της Ιουλίας: Νεκρή η κόρη της Ιουλίας

Παναθηναϊκός: Θα έχει Λούκα Βιλντόσα;