Η Ελένη Σακκά την οποία απολαμβάνουμε ως «Πολυξένη» στο σήριαλ «Ο παράδεισος των κυριών» του ALPHA TV, παραχώρησε συνέντευξη στο «TiVi σίριαλ» και αναφέρθηκε στην εξέλιξη της σχέσης της με τον »Φώτη».

«Η Πολυξένη έχει αναπτύξει με τον Φώτη μια στενή φιλία. Τι νιώθει για εκείνον;», ήταν η ερώτηση του περιοδικού προς εκείνη για να απαντήσει: «Η σχέση της με τον Φώτη δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο, καθώς στην αρχή της γνωριμίας τους προσπάθησε να την αποπλανήσει μαζί με τη Μάγια. Ο Φώτης όμως άρχισε να αλλάζει. Όλο αυτό, σε συνδυασμό με την επιμονή που δείχνει έτσι ώστε να γνωρίσει την Πολυξένη καλύτερα, δημιουργεί μια πιο στενή σχέση μεταξύ τους».

Οσο για την Μάγια που πρόκειται να οργανώσει μια «τυχαία» συνάντηση για να τους φέρει πιο κοντά, η Ελένη Σακκά απάντησε: «Η Μάγια είναι ένα κορίτσι που έχει βιώσει διαφορετικά τη ζωή σε σχέση με την Πολυξένη. Θεωρεί ότι ο Φώτης κατά βάθος είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας και γι’ αυτό προσπαθεί να τον φέρει πιο κοντά στην Πολυξένη. Πιστεύει ότι με αυτή την τυχαία συνάντηση που οργανώνει θα δώσει μια ευκαιρία στον Φώτη για να της δείξει τον πραγματικό του χαρακτήρα. Και αυτό γίνεται».

Ο παράδεισος των κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ροζ σκάνδαλο με παίκτη του Survivor!

Το προξενιό της Ιουλίας: Νεκρή η κόρη της Ιουλίας

Παναθηναϊκός: Τόσα λεφτά δίνει για αντί – Μπερνάρ!