Πασίγνωστη και μεγάλη πρωταγωνίστρια της σειράς Η Γη της Ελιάς  παραδέχεται ότι έχει όχι μόνο απατηθεί αλλά και απατήσει στη ζωή της!  Η Μάρω Κοντού είναι μια από τις αγαπημένες γυναίκες του ελληνικού κινηματογράφού. Ανήκει στην κατηγορία των καλλιτεχνών πού δεν μασάνε τα λόγια τους και δεν κάνουν δημόσιες σχέσεις. Η ίδια μίλησε για τα επαγγελματικά της και όχι μόνο. «Με πετυχαίνετε στον δεύτερο κύκλο της «Γης της ελιάς». Βρίσκομαι στην Κύπρο με όλους τούς αγαπημένούς μού συναδέλφούς, Άντζελα Γκερέκου, Νίκο Γαλανό, Τάσο Ιορδανίδη και άλλους».

Στη συνέχεια, η κουβέντα στράφηκε στην προσωπική της ζωή και στο αν νιώθει την ανάγκη να έχει δίπλα της έναν σύντροφο. Η απάντησή της ήταν λακωνική: «Εχω φίλους και φίλες και μού είναι πολύ αρκετό», ενώ με ακόμα πιο ξεκάθαρο τρόπο τόνισε: «Και έχω απατήσει και με έχουν απατήσει. Έχω γνωρίσει τα πάντα». Για μία ακόμα φορά η αγαπημένη ηθοποιός σημείωσε πως η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της ήταν η απώλεια της μητέρας της.

Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΝ ΛΥΚΟΥΡΓΟ

Στο μεταξύ στην οικογένεια των Βρεττάκων της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς, επικρατεί μεγάλη αναστάτωση για το παρελθόν τηs Αθηνάs και για όλα όσα βγήκαν στο φωs. Ο Ισίδωροs είναι έξαλλοs και απαιτεί να εξαφανιστεί το όνομα τηs Αθηνάs απ’ όλα. Από το σπίτι, από την περιουσία, από παντού. Σε όλη τη Μάνη μιλάνε για την παράνομη σχέση τηs και για την απάτη που διέπραξε στην οικογένειά των Βρεττάκων. Μόνο η Μαργαρίτα είναι αυτή που ξέρει τα πάντα. Είναι η μόνη που βρίσκεται στο πλευρό τηs και προσπαθεί να μιλήσει σε όλουs και να πει την αλήθεια. Ετσι η Μαργαρίτα Θα παρακαλέσει τον Λυκούργο να τη βοηθήσει και εκείνοs πεπεισμένοs ότι η Αθηνά είναι αθώα, αρχίζει να μαζεύει στοιχεία για τη δίκη. Μια δίκη που θα κρατήσει πολύ και που μέσα από αυτή Θα ακουστούν πολλά, που Θα φέρουν νέο τσουνάμι αποκαλύψεων!