Η Μάρω Κοντού βρέθηκε στην εκπομπή «ΑΝΟΙΧΤΑ» του OPEN και στην Αννίτα Πάνια και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τον κινηματογράφο, για τους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της, αλλά και για την αντίδρασή της όταν έμαθε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί.

«Έχω κλείσει 63 χρόνια στο θέατρο», δήλωσε η αγαπητή ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει κάνει στη ζωή της μόνο ένα face lifting. Μάλιστα, τόνισε πως μετά τα 50 έκανε το εσωτερικό της ψάξιμο.

“Έχετε καλό φωτισμό εδώ. Δεν έχω βάλει ποτέ botox, έκανα ένα μίνι face lifting 2007 και τέρμα. Τα επαναλαμβανόμενα σε αλλοιώνουν, έχω δει κάτι χειλάρες, κάτι φρύδια στο μέτωπο. Ένα και καλό, βάζω μια κρεμούλα… Κάποια βράδια μετά το θέατρο κοιμάμαι με το μακιγιάζ, το έχω κάνει” περιέγραψε.

Η Μάρω Κοντού έχασε τον πατέρα της όταν ήταν δύο ετών

Η ηθοποιός θυμήθηκε τα χρόνια που έμενε στο Κουκάκι και αποκάλυψε ότι έχασε τον πατέρα της, όταν εκείνη ήταν μόλις δύο ετών, ενώ περιέγραψε την αντίδραση της οικογένειας της, όταν έμαθαν ότι θα ασχοληθεί με τον χορό και την υποκριτική.

Για την προσπάθειά της να κάνει παιδί, η ηθοποιός επεσήμανε «σε έναν από τους δύο γάμους μου είπα να κοιτάξω το θέμα μου τα ορμονικά. Ήμουν στα 36 κι ερωτευμένη πάρα πολύ. Όταν του είπα από την αρχή ότι δεν κάνω παιδιά, μου είπε να πάμε στην Ελβετία και να δούμε το γιατρό της Σοφία Λόρεν».

Όπως συμπληρώνει «πήγα στο εξωτερικό και κοίταξαν τα ορμονικά μου…. Στα 36 μου προσπάθησα να κάνω παιδί και ο γιατρός της Σοφίας Λόρεν στην Ελβετία μου είπε ότι δε θα κάνω ποτέ παιδί και μου είπε όποιος σας πει ελάτε να δοκιμάσουμε να του πάρετε το κεφάλι. Εν αντιθέσει θα είστε νεότεροι από τις συνομήλικές σας και δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο. Το πέταξα ότι δεν θα μπορέσω να κάνω παιδί. Δεν ήταν εμμονή μου».