Πολλά εχουν γραφτεί για τη συμμετοχη τηs τραγουδιστριαs Ελπίδαs στη σειρά του Αντρέα Γεωργίου και τηs Bάvαs Δημητρίου Η γη τηs ελιάs. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πηγέs, η Ελπίδα δεν Θα υποδυθεί ούτε αστυνομικό ούτε δεσμοφύλακα. 0 ρόλοs Θα είναι ιδιαίτερα σημαντικόs στην εξέλιξη τηs σειράs, καθώs Θα υποδυθεί μια ισοβίτισσα που όχι μόνο δεν Θα κάνει κόλαση τη ζωή τηs Αθηνάs, όπωs έχει γραφτεί, αλλά Θα είναι εκείνη που Θα τη στηρίζει και Θα τη βοηθάει στα όσα άσχημα Θα περνάει στη φυλακή στη σειρά του MEGA. Μάλιστα, η ίδια κρύβει μια απίστευτη ιστορία, η οποία θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται σιγά-σιγά!

 

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή-Ποιος ζητά εκδίκηση για τον Δημήτρη;

Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα στη σειρά «Η Γη τηs Ελιάς» κάνετε λάθοs. Ο πρώτο κύκλοs φαντάζει «παραμυθάκι» μπροστά σ’ αυτά που θα γίνουν από τον Σεπτέμβριο στον β’ κύκλο. Δολοφονίεs, ερωτικά σκάνδαλα, νέα πρόσωπα, εκβιασμοί αλλά και μια νέα σύγχρονη βεντέτα ξετυλίγεται και φέρνει τεράστιες ανατροπέs. Μια απ’ αυτές τιs ανατροπέs όμωs, που θα δούμε μάλιστα και από τα πρώτα επεισόδια, είναι η αδελφή του Δημήτρη που φτάνει στην Μάνη για να εκδικηθεί την δολοφονία του αδελφού τηs. Είναι όμωs έτσι τα πράγματα;;;

Η Αθηνά με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή προφυλακίζεται όπωs σας έχουμε ενημερώσει, μέχρι την μεγάλη δίκη για την δολοφονία του Δημήτρη. Την υπεράσπισή τηs αναλαμβάνει ο Λυκούργοs οποίοs ήδη έχει ανοίξει πλέον το δικό του δικηγορικό γραφείο. Ο Λυκούργοs τηs εξηγεί ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, διότι έχει να κάνει και με το ψέμα ότι ο Δημήτρηs ήταν γιόs τος. Αυτό θα περιπλέξει πολύ την κατάσταση όπως της λέει, ενώ τηs υπόσχεται ότι Θα κάνει ότι μπορεί, καΘώs όντως πιστεύει στην αθωότητά τηs.

Στο μεταξύ στην Μάνη εμφανίζεται η αδελφή του Δημήτρη. Μια γυναίκα αδίστακτη, που κανείs δεν γνώριζε την υπάρξη τηs. Η αδελφή του (ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ποιά ηθοποιόs Θα ενσαρκώσει τον ρόλο) πρόκειται να παραστεί στον δίκη σαν πολιτική αγωγή έχοντας προσλάβει σε έναν σκληρό και αδυσώπητο δικηγόρο, με τον οποίο όπωs θα δούμε ο Λυκούργοs θα δώσει τιτάνια μάχη στο δικαστήριο. Η αδελφή του Δημήτρη στην αρχή έρχεται μαινόμενη κατά τηs Αθηνάs. Θέλει να την εκδικηθεί που σκότωσε τον αδελφό τηs και ζητάει να δικαιωθεί ο θάνατος του. «θα σαπίσεις στην φυλακή» τηs λέει.