Εκτός ελέγχου πλέον, ο Ανέστης στη σειρά Η Γη της Ελιάς θα επιχειρήσει και πάλι να επιτεθεί την Ευτυχία. Η κοπέλα βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς βλέπει ξανά το βίαιο πρόσωπο του πρώην της, εξαιτίας του οποίου μάλιστα έχασε μωρό της. Αυτή τη φορά όμως είναι αποφασισμένη να ορθώσει το ανάστημά της και να προστατέψει τον εαυτό της. Ο επίλογος στη σχέση τους θα γραφτεί με αίμα, με τον Ανέστη να πέφτει νεκρός και έτσι να τιμωρείται για όλα του εγκλήματα…

Η Ευτυχία  γυρίζει από το νοσοκομείο στο σπίτι στη δραματική σειρά του MEGA και προσπαθεί να επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς, θρηνώντας μέσα της, για το παιδί που δεν πρόλαβε να γνωρίσει, όμως αγάπησε με όλη της την καρδιά.
Παρόλο που ο Κουράκος έχει προειδοποιήσει τον Ανέστη, ότι αν δεν μείνει μακριά από την Ευτυχία θα βρει τον μπελά του, ο Ανέστης δεν δείχνει να καταλαβαίνει. Έχει χάσει πια κάθε έλεγχο.

Γη της Ελιάς: Αυτές κρύβουν το πτώμα του Ανέστη!

Ξαφνικά μεθυσμένος, φτάνει έξω από την πόρτα της Ευτυχίας. Η Ευτυχία τον αντιλαμβάνεται και παγώνει. Της χτυπάει την πόρτα αλλά εκείνη δεν ανοίγει. Δεν διστάζει τότε ο Ανέστης να προσπαθήσει να παραβιάσει την πόρτα.
Η Ευτυχία τα χάνει. Νιώθει την οργή να την κυριεύει και αρπάζει ένα μαχαίρι από την κουζίνα. Ανοίγει την πόρτα, βγαίνει έξω και ετοιμάζεται να τον αντιμετωπίσει. Πρέπει να πληρώσει για το κακό που της έκανε. Δεν διστάζει να τον μαχαιρώσει αρκετές φορές και να τον σκοτώσει. Μάλιστα μην μπορώντας να διαχειριστεί μόνη της όλη αυτή την κατάσταση, ζητά τη βοήθεια της Άννας! Εκείνη έντρομη φτάνει στο σπίτι και βλέπει νεκρό τον Ανέστη! Οι δύο γυναίκες αποφασίζουν να ξεφορτωθούν το πτώμα.
Μετά από αυτό, όλη η ζωή της Ευτυχίας θα αλλάξει. Η ήρεμη καθημερινότητα πλέον αποτελεί παρελθόν για εκείνη. Όμως παρόλες τις βαριές κατηγορίες, όλη η Μάνη είναι στο πλευρό της – ακόμη και ο ίδιος ο Κουράκος – αφού ξέρουν τι κάθαρμα ήταν ο Ανέστης όσο ζούσε.

Δείτε το αποψινό trailer