Η κίνηση της Ιουλίας στη σειρά Η Γη της Ελιάς να αγοράσει κρυφά τα κτήματα του Δημοσθένη, φέρνει τα πάνω-κάτω στη σχέση της με τον Στάθη, ενώ η αποκάλυψη της αλήθειας σηματοδοτεί την αρχή του τέλους τους και μάλιστα λίγο πριν τον γάμο τους!
Ο Στάθης βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, μετά την απόφαση του Δημοσθένη να πουλήσει τα χωράφια με τις ελιές. Αισθάνεται ότι δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει εξίσου στις οικονομικές απαιτήσεις της συμβίωσής του με την Ιουλία και παράλληλα έχει αρχίσει να ζορίζεται για το αν θα καταφέρει να κάνει τον γάμο που της είχε υποσχεθεί τον Ιούνιο.

Την ίδια στιγμή η Ιουλία κανονίζει πίσω από την πλάτη του να πάρει τα κτήματα μόνο και μόνο για τον Στάθη, για να μπορεί να έχει μια δουλειά και να μην αισθάνεται μειονεκτικά απέναντί της. Κάνει λοιπόν τη συμφωνία με τον Δημοσθένη και φυσικά του ζητάει να μην πει ποτέ τίποτα στον Στάθη. Ο Δημοσθένης συμφωνεί και υπό άκρα μυστικότητα πουλάει τους ελαιώνες στην Ιουλία.

 

Λίγο αργότερα ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Στάθη. Του λέει ότι αποφάσισε να μην πουλήσει και ότι μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει εκεί και ο Στάθης παίρνει μεγάλη χαρά!

Επειδή όμως τίποτα δεν μένει κρυφό, κάποια στιγμή ο Στάθης μαθαίνει την αλήθεια ότι τα κτήματα ανήκουν στην Ιουλία, από μια καθαρή σύμπτωση και γίνεται έξαλλος. Οπως έχουμε δει, ο Στάθης είναι έναs περήφανος άντρας που δεν δέχεται καμία βοήθεια ή παραχώρηση και ειδικά από τη γυναίκα που αγαπάει και της το έχει δείξει πολλές φορές.

Μέχρι και για το σουπερμάρκετ που δεν ήθελε η Ιουλία χρήματα από τον Στάθη λέγοντάς του «είναι αστείο», τον έκανε έξαλλο και της είχε μάλιστα τονίσει: «Αστείο είναι για σένα. Για μένα είναι πόρο πολύ σοβαρό και είναι η τελευταία φορά που γίνεται αυτή η κουβέντα». Ωστόσο η Ιουλία μάλλον δεν μέτρησε καλά την αντίδραση του Στάθη όταν έκανε την κρυφή συμφωνία και αντί να του κάνει καλό, έφερε το αντίθετο αποτέλεσμα, καθώς ο Στάθης της ζητάει τον λόγο: «Πήγες και πήρες τα κτήματα πίσω από την πλάτη μου; Γιατί; Σου ζήτησα εγώ κάτι τέτοιο;», Θα της πει και μάλιστα της χτυπάει και το γεγοvός ότι ο Ισίδωρος θα είχε χίλια δίκια αν τον αποκαλούσε προικοθήρα κι αυτός, επειδή εκείνη του έδωσε το δικαίωμα: «Με ξέρεις τόσο χρόνια, Ιουλία. Πώς σου πέρασε από το μυαλό ότι Θα μπορούσα να δεχτώ κάτι τέτοιο; Λυπάμαι αλλά δεν μπορούμε να είμαστε μαζί», της ξεκαθαρίζει, μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι της και τη ζωή της.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή-Χρήστος και Στρατής συμμαχούν!

Στους Έλληνες παίκτες δίνουν βάση για μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Survivor Twitter 22/3: Ο «πελάτης» Τάκης και η Ελευθερία που θύμισε «Ντάφυ»