Ο άλλοτε μεγάλος έρωτας της Αντωνίας και της Αλκμήνης ολοκληρώνεται με τον πιο δραματικό τρόπο στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Η πρώτη, θέλοντας να εκδικηθεί την πρώην σύντροφό της καθώς πιστεύει πως παντρεύεται τον Ορέστη, πηγαίνει στο σπίτι του γυμναστή για να λογαριαστεί μαζί της. Τότε, πάνω σε μια στιγμή παραφροσύνης, η Αντωνία μαχαιρώνει με απίστευτη μανία πολλές φορές την Αλκμήνη και η κοπέλα πεθαίνει. Αμέσως μετά τη φρικτή αυτή πράξη, η δράστρια συλλαμβάνεται από την Αστυνομία και οδηγείται στο τμήμα για ανάκριση.

Τα σοκαριστικά νέα διαδίδονται γρήγορα και αναστατώνουν ολόκληρη τη Μάνη. Η Ισμήνη, από την πλευρά της, αισθάνεται ενοχές που δεν σκέφτηκε ότι έπρεπε να σώσει την Αλκμήνη από την παράφρονα πρώην της, η οποία με τις πράξεις της είχε δείξει ότι ξεφεύγει από τα όρια της λογικής.

Συγχρόνως, η δολοφονία της Αλκμήνης συγκλονίζει τον Ορέστη όπως αναφέρει το MyTv. Ύστερα από το φονικό που σημειώθηκε μέσα στο σπίτι του, ο άντρας αισθάνεται ότι δεν τον σηκώνει πλέον το κλίμα της Αρεόπολης.’Ετσι, παίρνει την ανατρεπτική απόφαση να φύγει για πάντα από την περιοχή και να συνεχίσει τη ζωή του σε ένα άλλο μέρος. 0 πρώτος άνθρωπος με τον οποίο μοιράζεται την επιθυμία του είναι ο Γιώργης, ο οποίος ξαφνιάζεται πολύ. Μάλιστα, προσπαθεί να συζητήσει μαζί του για να καταλάβει πόσο σίγουρη και οριστική είναι η εν λόγω απόφαση. Τότε αντιλαμβάνεται ότι ο πρώην μυστικός αστυνομικός είναι έτοιμος για αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του. Την επόμενη ημέρα, ο Ορέστης βάζει πωλητήριο στην επιχείρησή του και κάνει όλες τις απαραίτητες ετοιμασίες για να εγκαταλείψει τη Μάνη. Στη συνέχεια, αποχαιρετάει τον Δημοσθένη, την Ειρήνη και την Ασπασία σε άκρως συγκινητικό κλίμα και φεύγει μακριά για πάντα.

 

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 16/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το μεγάλο έπαθλο;

Στοιχεία MotoGP GP Γαλλίας – Κατάταξη : Τι αγώνας!!!

Ψυχοκόρες: Άρρωστο το μωρό της Φρόσως- Τελειώνει μια και καλή με την Ευανθία