Ο Κοσμάς στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, ανησυχεί για τον ρόλο του Αρδίτη στις υποθέσεις του και θέλει να επισπεύσει τον πλούσιο γάμο του Σώτου με την Πένυ. Η Μαρίκα γνωρίζεται με την Τοτό, η οποία ανήκει στην υπηρεσία του διπλανού σπιτιού και της ζητά να την πληρώσει με κάποιο τρόπο για να τη βοηθήσει να βρουν τις αδελφές της.

Η Ευανθία πιέζει τη Φρόσω να φύγει από το χωριό και η τελευταία προχωρά τα σχέδια εναντίον της… Έτσι, όταν ο Νάτσης, εξαιτίας υπονοούμενων της ψυχοκόρης, δει ξανά τον Οδυσσέα στο σπίτι να τον φροντίζει η γυναίκα του, παρεκτρέπεται. Η Νέλλα που θέλει να εκδικηθεί τον άντρα της, αναλαμβάνει να κάνει μια έκπληξη στη μέλλουσα νύφη της. Tης στέλνει το γράμμα που έγραψε ο Σώτος στη Μαρίκα και η κοπέλα κλονίζεται και αποφασίζει να χαλάσει τον αρραβώνα. Πριν όμως, η Πένυ θέλει να μιλήσει με τη Νέλλα για τελευταία φορά. Έτσι, πηγαίνει στο σπίτι της οικογένειας Κοτρώτση και πέφτει πάνω στη Μαρίκα που Θα ακούσει τις κατηγορίες της.

«Βρομοθήλυκο, μου χάλασες τον αρραβώνα. Αυτούς τους τρόπους σας μαθαίνουν στο χωριό σου; Μην τολμήσεις να εμφανιστείς ξανά μπροστά μου γιατί ούτε κι εγώ δεν ξέρω τι μπορεί να σου κάνω», θα την απειλήσει και η Μαρίκα θα αναρωτηθεί πραγματικά τι έχει συμβεί. Μόνο που αντί να το ψάξει θα αρχίσει τις έρευνες για τη Δεσποινιώ με τη βοήθεια της Τοτό. Η Δεσποινιώ μετά τον θάνατο του Ντίνου, νιώθει να μην μπορεί να συνέλθει και ζητά από τη Βικτωρία να μην τη φέρει σε επαφή με τον διάσημο φωτογράφο Σπετσιώτη, που Θα την αναλάβει. Στη συνέχεια αλλάζει γνώμη και όταν τελικά πάει σε εκείνον και της τραβήξει κάποιες λήψεις, θα νιώσει όντως τη ζωή της να αλλάζει. Οι φωτογραφίες που θα πέσουν και στα χέρια του Τάσου, θα τον κάνουν να τη δει με άλλο μάτι.

Στο σπίτι του Νάτση, το θέμα με τον Λούη φαίνεται προς το παρόν να ξεχνιέται αφού όλοι έχουν πέσει πάνω από το μωρό που έχει πυρετό. Η Ευανθία θα περάσει τη νύχτα στην εκκλησία, αφήνοντας μόνους στο σπίτι Φρόσω και Ηλία.

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 15/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Τα γενέθλια του ήρωα της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ που είχε γίνει γκολ

Ανατροπή με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα!