Μία από τις ιστορίες που έχουν αρχίσει ήδη να μας απασχολούν στη Γη της Ελιάς είναι η απαγωγή του Μάνου από τη συμμορία του Δημοσθένη. Όπως θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια της σειράς, οι απαγωγείς σταματούν να έχουν συχνή επικοινωνία με τον Ισίδωρο και τη Μαρίνα και αυτό το γεγονός εντείνει την ανησυχία της τελευταίας. Η νεαρή δεν διστάζει να ρίξει ακόμη και ευθύνες στον πεθερό της, θεωρώντας πως ο Ισίδωρος το παρατραβά επικίνδυνα με τις διαπραγματεύσεις για τα λύτρα, και του ζητάει να τελειώσει άμεσα αυτή η περιπέτεια. Εν τω μεταξύ, οι απαγωγείς αποφασίζουν να δώσουν ένα μάθημα στον Ισίδωρο και χτυπούν άσχημα τον Μάνο.

Μάλιστα, στη συνέχεια τον τραβούν βίντεο και το στέλνουν στον πατέρα του. Ο Ισίδωρος και η Μαρίνα καταρρακώνονται βλέποντας τον Μάνο αιμόφυρτο, μελανιασμένο και σε άθλια κατάσταση κι έτσι ο πρώτος αποφασίζει να ενδώσει στις εντολές των απαγωγέων. Σύντομα, η διαδικασία για την παράδοση των λύτρων ξεκινά και, έπειτα από διαταγή των αδίστακτων απαγωγέων, η Μαρίνα αναλαμβάνει το δύσκολο εγχείρημα μόνη της. Μόνο που ο αστυνόμος Κουράκος και η ομάδα του παρακολουθούν όλη την επιχείρηση από απόσταση.

Αφού βεβαιώνονται ότι ο Μάνος και η Μαρίνα δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο και απομακρύνονται, αναλαμβάνουν δράση. Συγκεκριμένα, κάνουν έφοδο στο σπίτι όπου κρατούνταν όμηρος ο Μάνος και συλλαμβάνουν έναν από τους απαγωγείς, ο οποίος στη συνέχεια τους οδηγεί στους υπόλοιπους. Συγχρόνως, ο Δημοσθένης πληροφορείται για την έκβαση της υπόθεσης και, για πρώτη φορά αρχίζει να ανησυχεί έντονα μην τυχόν κάποιος από τη συμμορία ανοίξει το στόμα του και προδώσει ότι στην πραγματικότητα αυτός κρύβεται πίσω απ όλα και οδηγηθεί με τη σειρά του στη φυλακή. Άλλωστε, ο κλοιός έχει αρχίσει να σφίγγει επικίνδυνα τόσο γύρω από τον σκληρό και αδίστακτο άντρα όσο και από τον στενό του συνεργάτη, τον Κωνσταντίνο.

 

Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 21/3: Το απόλυτο κράξιμο στα social για τη γονατιά που δεν έγινε ποτέ

Η διακοπή θα κάνει καλό ή κακό στον Ολυμπιακό;

Star: Στον «πάγο» το GNTM