Οσο περνάει ο καιρός, στη σειρά Η Γη της Ελιάς, τόσο πιο πολύ δένεται ο Φίλιππος με την Ειρήνη κι ενώ τόσο η Χάιδω όσο και η Βασιλική του λένε να ηρεμήσει γιατί καρφώνεται, τόσο περισσότερο ο Φίλιππος αναπτύσσει το αδελφικό αίσθημα απέναντί της και φτάνει ακόμα και σε ακραίο σημείο για να την υπερασπιστεί!
Ο νεαρός συμπονάει και νοιάζεται την Ειρήνη, αφηφώντας ότι υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθεί το μεγάλο και ένοχο μυστικό του. Η Ειρήνη φυσικά συνεχίζει να μην ξέρει τίποτα, αλλά κι αυτή για κάποιο λόγο αισθάνεται πολύ κοντά με τον Φίλιππο και του λέει σχεδόν όλα της τα μυστικά, τους φόβους και τα παράπονά της για την οικογένειά της και κυρίως για τον πατέρα της.

Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος αισθάνεται ότι πρέπει να την προστατέψει σαν αδελφός και μάλιστα ακόμα και στα προσωπικά της. Ετσι πιάνει τον Λεωνίδα και τον ρωτάει ανοιχτά τι νιώθει για την κοπέλα! Ο Λεωνίδας παραξενεύεται ωστόσο του λέει ότι περνάνε καλά ενώ αφήνει σεξουαλικά υποννοούμενα για την Ειρήνη, κάτι που ταράζει τον Φίλιππο!

Στο μεταξύ η Ειρήνη που έχει βρει παρηγοριά σε εκείνον, του λέει όλα της τα παράπονα τόσο για τη μάνα της όσο και για τον πατέρα της που δεν την αφήνει να πάρει ανάσα!

Ο Φίλιππος αρχίζει να ανησυχεί για την καταπίεση που δέχεται η Ειρήνη από τον πατέρα της και ξεσπάει λέγοντας τι άνθρωπος είναι αυτός και πώς μπορεί να το κάνει αυτό στο παιδί του! Μάλιστα πάνω στο θυμό του λέει ότι του έρχεται να τον σκοτώσει!

Ο Στάθης που τον βλέπει έτσι παραξενεύεται και τον ρωτάει τι ακριβώς πρόβλημα έχει με τον Δημοσθένη! Τότε, πάνω στα νεύρα του ο Φίλιππος αποκαλύπτει στον Στάθη τη συγγένειά του μαζί της και ότι είναι αδελφός της και ο Στάθης παγώνει!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Στήνουν παγίδα για να «τελειώσουν» με την Ζέτα!

Αυτός θα είναι ο φορ του Ολυμπιακού και του χρόνου

Μαύρο Ρόδο: Έτσι «τελειώνουν» την ηγουμένη ο Μανώλης και η Ευτυχία!