Ο Κωνσταντίνος δίνει τελεσίγραφο στον Δημοσθένη σχετικά με τη συνεργασία τους στη Γη της Ελιάς κι αυτός, για πρώτη φορά, υπόσχεται να τον απαλλάξει. Η Μαργαρίτα δεν μπορεί να συνέλθει από την επίθεση του Αλέξη και παραμένει ψυχρή απέναντί του, ενώ καχύποπτη είναι και η Μυρτάλη… Στο μεταξύ η Ασπασία βουλιάζει όλο και πιο πολύ στο πένθος και ζητά από τον Δημοσθένη να την απαλλάξει από τα πήγαινε έλα στη Σπάρτη. Του λέει να αγοράσει ένα αμάξι στην κόρη τους για να μην πηγαινοέρχεται στη Σπάρτη!

Η Ειρήνη πλευρίζει τον Λεωνίδα και του δείχνει αμέσως ότι της αρέσει, ενώ η Αρετή, προκειμένου να πάρει το αίμα της πίσω, συστήνει τον Ανδρέα στον Στάθη ως τον νέο της σύντροφο και αυτός της λέει πως χαίρεται πολύ!

Στο μεταξύ ο Αλέξης, πιεσμένος, αποφασίζει να πάρει το ρίσκο και ομολογεί τον φόνο του Γεράσιμου στη Μυρτάλη. Η Μυρτάλη, παρότι το είχε καταλάβει, σοκάρεται όταν τον ακούει να το παραδέχεται και να μιλάει έτσι και σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάει να τον καταδώσει στην αστυνομία.

Ο Ισίδωρος πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει πως η Αμαλία δεν είναι αυτό που φαίνεται και αλλάζει στάση απέναντί της. Μαθαίνει ότι όταν χώρισε, κατόρθωσε χωρίς να έχει παιδιά ή να είναι ανήμπορη,  από τον πρώην άντρα της.

Ο Ισίδωρος αμέσως καταλαβαίνει ότι αυτή η γυναίκα είναι πονηρή και αδίστακτη και μάλιστα με την πρώτη ευκαιρία δείχνει ότι ξέρει το παρελθόν της. Την ίδια στιγμή η Αντιγόνη δείχνει να ασφυκτιά από τις πιέσεις του Άρη να δουν τη σχέση τους πιο σοβαρά και η Ισμήνη υποψιάζεται πως είναι ζήτημα χρόνου να χωρίσουν. Στο μεταξύ ο Κουράκος εντοπίζει τα αντισυλληπτικά της Ευτυχίας και συνειδητοποιεί πως δεν έχει πάρει στα σοβαρά τη σχέση τους!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Πανούργα η Πιπίτσα-Αυτό το σχέδιο στήνει!

Κατσουράνης: «Με ξένους διαιτητές βλέπουμε καλύτερο πρωτάθλημα» – Τι είπε για το οφσάιντ του Ολυμπιακού!

Survivor Twitter 27/2: Πιλίδης για νικητής; Τα social έδωσαν βροντερή απάντηση!