Η Ασπασία είναι μια γυναίκα που αγαπάει βαθιά και αφοσιώνεται στους ανθρώπους της στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Παρόλο που ο γάμος της με τον Δημοσθένη έχει περάσει από σαράντα κύματα, παραμένει στο πλάι του. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, υποψιάζεται ότι ίσως ο άντρας της έχει ερωμένη.

Την ίδια ώρα, η Ξένια, που έχει βάλει στόχο να τους χωρίσει, βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο. Σύμφωνα με το «MyTV», η ερωμένη του Δημοσθένη τηλεφωνεί ανώνυμα στη γυναίκα του και της λέει ότι ο σύζυγός της έχει σχέση με άλλη γυναίκα και περιμένει παιδί.

Μάλιστα, για να την πείσει, της δίνει τη διεύθυνσή της, προτρέποντάς την να πάει να τη συναντήσει. Η Ασπασία παθαίνει σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άντρας της τής φέρθηκε τόσο σκάρτα. Αποφασισμένη για όλα, πηγαίνει στην Καλαμάτα και συναντάει την Ξένια, η οποία προσποιείται την ανήξερη για το τηλεφώνημα, ενώ της επιβεβαιώνει τα πάντα.

Η Ασπασία, καταρρακωμένη, επιστρέφει στο σπίτι, ζητώντας εξηγήσεις από τον Δημοσθένη. Εκείνος τότε της φανερώνει το σχέδιό του. Οργισμένη του ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να μεγαλώσει αυτό το παιδί και φεύγει από το σπίτι.’Οταν η Ειρήνη τη ρωτάει τι συνέβη, της λέει όσα έμαθε και αναγκάζεται να της αποκαλύπτει ότι δεν είναι κόρη του Δημοσθένη, χωρίςνα αναφέρει ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας.

Η κοπέλα θυμώνει και παίρνει το μέρος του Δημοσθένη, ενώ η Ασπασία πηγαίνει στον Λυκούργο και του ζητάει να αναλάβει το διαζύγιό της.’Οταν το μαθαίνει ο σύζυγός της, ενημερώνει τον δικηγόρο ότι δεν σκοπεύει να χωρίσει. Μάλιστα, τον προειδοποιεί ότι, αν τα πράγματα φτάσουν στο δικαστήριο, θα πει γεγονότα που δεν συμφέρουν την Ασπασία. Εν τω μεταξύ, η Ειρήνη αποκαλύπτει στον Φίλιππο και στη Βασιλική πως δεν είναι παιδί του Δημοσθένη και ο νεαρός είναι έτοιμος να της πει ότι είναι ετεροθαλή αδέλφια.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος η Αργυρώ-Εγκαταλείπει τον Αστέρη-Παίρνει το παιδί και πηγαίνει στην Αθήνα!

Ο Σουμάχερ πίστευε ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν και δεν ήταν απλώς ένα ατύχημα

Η Γη της Ελιάς: Τέλος το κρυφτό για Κουράκο και Δήμητρα-Της κάνει πρόταση γάμου!