Όπως θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς, η Αμαλία παρότι την έχει προειδοποιήσει ο Ισίδωρος, δεν λέει να συνέλθει. Ίσως από τη μεγαλομανία, ίσως από την ανάγκη της να γίνει αρεστή και απαραίτητη, πέφτει από το ένα σφάλμα στο άλλο.  Όσο καιρό ο Ισίδωρος έλειπε, η Αμαλία από πίσω συνέχιζε να κάνει αλλοπρόσαλλα πράγματα: Όλο το διάστημα που ο Ισίδωρος ήταν μακριά, η Αμαλία τα έκανε όλα μπάχαλο και κυρίως με τη μικρή Αγγελική. Παρότι τόσο ο Mάvoς όσο και η Μαρίνα της έκαναν ένα σωρό παρατηρήσεις, η Αμαλία συνέχιζε να επηρεάζει τη μικρή πίσω από την πλάτη τους.

Όπως θα δούμε, η συμπεριφορά της είναι αποτέλεσμα της αίσθησης ότι απειλείται. Πιστεύει ότι όλοι έχουν στραφεί εναντίον της και αυτή η πίεση που νιώθει τη σπρώχνει να κάνει συνέχεια λάθη. Μέχρι που ο κόμπος φτάνει στο χτένι.

Ο Ισίδωρος μόλις επιστρέψει από το ταξίδι του, μαθαίνει από όλους τα νέα της κατορθώματα και αποφασίζει να κάνει μια τελευταία κίνηση. Μέσα του ξέρει ότι έχει κάνει λάθος, όμως η υπερηφάνεια του δεν τον αφήνει να το παραδεχτεί πουθενά ότι η επιλογή του να παντρευτεί την Αμαλία δεν ήταν σωστή, παρά μόνο στον εαυτό του.

Έτσι αποφασίζει επιτελουs να βάλει τα πράγματα στη θέση τους πριν είναι αργά και πριν την αφήσει να κάνει ακόμα χειρότερη την κατάσταση μέσα στην οικογένειά του. Στην αρχή είναι απόμακρος και με τον τρόπο του της δείχνει ότι κάτι συμβαίνει και τελικά της – λέει πως όσα έγιναν δεν του αρέσουν καθόλου και για να μην της πει να φύγει αμέσως, της ζητάει να συμμαζευτεί και πως αυτή θα είναι και η τελευταία της ευκαιρία!

Η Αμαλία μετά και το τελεσίγραφο αρχίζει να αλλάζει στάση. Θα καταφέρει όμως να συμμορφωθεί ή θα κάνει και πάλι τα ίδια;

 

Η Γη της Ελιάς: Έρχεται στο MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Τα όσα συμβούν θα διαλύσουν την Ιουλία-Άλλος άνθρωπος ο Προβιός!

H χωριάτισσα που γουστάρει να σκαρφαλώνει σε μεγάλα Monster truck VIDEO

Η Παραλία: Ανατροπή με τον Χάρι-Αυτά που μαθαίνει για τη μητέρα του τον σοκάρουν!