Η Αρετή δεν έχει ηρεμήσει με την κοροϊδία του Τάσου στη σειρά Η Γη της Ελιάς αλλά οι κατάρες και οι επιθέσεις που του έκανε της φαίνονται λίγες, πολύ λίγες. Το μίσος για τον Τάσο συνεχίζει να την τρώει. Η ίδια θέλει να του βάλει φωτιά και να τον κάψει και φαίνεται ότι σοβαρολογεί, καθώς όντως ετοιμάζεται να κάψει τον φούρνο του Τάσου και μάλιστα προμηθεύεται βενζίνη, αλλά η Ασπασία τής χαλάει τελικά τα σχέδια. Ωστόσο, μετά από δύο μέρες μια μεγάλη φωτιά αναστατώνει το χωριό. Η φωτιά είναι στον φούρνο του Τάσου, όπου έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής και παρόλο που τη σβήνουν, η καταστροφή είναι τεράστια και μάλιστα με θύμα τον Τάσο, που βρισκόταν μέσα στον φούρνο. Οι υποψίες όλων πέφτουν στην Αρετή, η οποία παντού έλεγε ότι θα τον κάψει. Η αστυνομία τη συλλαμβάνει σαν νούμερο ένα ύποπτη για τον εμπρησμό, αλλά και τη δολοφονία του. Η Αρετή φωνάζει και χτυπιέται ότι δεν έβαλε αυτή τη φωτιά, αλλά η θέση της είναι πολύ δύσκολη και οδηγείται τελικά στο κελί.

Η Δήμητρα στο μεταξύ μιλάει για μια ακόμα φορά με τον Κουράκο και του ανακοινώνει ότι αποφάσισε να φύγει για Αμερική όπου έχει μία πρόταση προκειμένου να κάνει μετεκπαίδευση και δε θέλει να το μάθει από αλλού! Ο Γιώργης μένει άναυδος και πληγωμένος. Ο αστυνόμος δεν μπορεί να πιστέψει στα αυτιά του. Ο ίδιος αναρωτιέται αν του κάνει πλάκα αφού πίστευε πως τον αγαπούσε!

Η Δήμητρα του εξηγεί ότι όντως τον αγαπάει αλλά από την αρχή του είχε πει ότι την ενδιαφέρει πολύ η δουλειά της και θα κάνει τα πάντα για αυτή!

Η απόφαση της Δήμητρας είναι ειλημμένη και μάλιστα έχει κανονίσει να φύγει πολύ σύντομα. Λίγο πριν φύγει για πάντα στην Αμερική, η αστυνομικός αποχαιρετά έναν-έναν τους γνωστούς και φίλους της. Η Μαρίνα πολύ συγκινημένη την αποχαιρετάει, το ίδιο η Αλκμήνη και όλα τα κορίτσια που είχαν δεθεί τόσο καιρό. Την ίδια στιγμή, ο Κουράκος είναι στην κυριολεξία διαλυμένος και δίπλα του έχει τον Ορέστη, ο οποίος κάνει τα πάντα για να του συμπαρασταθεί. Η μέρα που η Δήμητρα θα αποχαιρετίσει τη Μάνη φτάνει. Η ίδια μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει για την Αμερική, αφήνοντας τον Γιώργη ψυχολογικά ράκος.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

OPEN: Ζαρίφη τέλος πιο νωρίς-Η Αννίτα Πάνια ο λόγος!

F1 Verstappen Marko: Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις νέα ρεκόρ με μια αδύναμη Mercedes

Famagusta: Καταγγελία για τη σειρά-Τέλος από το MEGA;