Οι γεμάτες πάθος και έρωτα περιπέτειες του Στάθη και της Ιουλίας, αλλά και της Μυρτάλης με τον Στέφανο στη σειρά του Mega, η Γη της Ελιάς, τελειώνουν οριστικά! Όμως νέοι χαρακτήρες μπαίνουν στη ζωή τους και αυτό θα φέρει ολική ανατροπή!

Βαρβάρα Λάρμου και Στέφανος Μιχαήλ θα μπουν στη σειρά για να υποδυθούν τους νέους έρωτες των πρωταγωνιστών.

Ο Στάθης έχει αποτύχει στο θέμα με την Ιουλία και επιστρέφει στην Αρετή. Για λίγο όμως αφού ο Στάθης είναι ο πλέον ασταθής χαρακτήρας και ερωτεύεται και πάλι. Μία νέα γυναίκα με κρυμμένα μυστικά θα εμφανιστεί στη ζωή του και θα τον τρελάνει!

Κυρίως γιατί θα του θυμίζει την Ιουλία που της μοιάζει αρκετά. Την ηρωίδα ερμηνεύει η Βαρβάρα Λάρμου που υποδυόταν τη Σμαράγδα στη σειρά του Αντρέα Γεωργίου «8 λέξεις».  Η ηθοποιός έχει ήδη εμφανιστεί στη Γη της Ελιάς καθώς ντουμπλάρισε την Ιωάννα Κουλουκάκου (Ιουλία) στα γυρίσματα στο Παρίσι.

Η Γη της Ελιάς Ασθενοφόρο για τη Βασιλική!

Στο μεταξύ ένα ασθενοφόρο παίρνει τη Βασιλική, η οποία υποφέρει από τους πόνους. Ο Πότης ακούει τη σειρήνα και ξεκινά «έρευνα» για να μάθει ποιον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Ο Αλέξης έχει πλέον καταλάβει ότι η κατάσταση του όλο και χειροτερεύει, και παίρνει τηλέφωνο τον ψυχίατρό του για να του αλλάξει αγωγή.

Ο Ανέστης κάνει διάρρηξη σε ένα σπίτι με συναγερμό. Εκεί όμως θα έχει μία δυσάρεστη έκπληξη. Θα δει μπροστά του τον ιδιοκτήτη με όπλο στο χέρι. Η Ευτυχία, πιο ερωτευμένη από ποτέ, ζητά από τον Αποστόλη να φέρει κάποια ρούχα του στο σπίτι της.

Η Άννα με τον Λεωνίδα κάνουν έρωτα για πρώτη φορά και τους παίρνει ο ύπνος αγκαλιά. Την επόμενη ημέρα, ο Αποστόλης σχεδόν τους πιάνει μαζί στο κρεβάτι.

Ο Μάνος αρχίζει να μαλακώνει απέναντι στην Αντιγόνη. Ο Πότης μαθαίνει ότι το ασθενοφόρο πήγε στο νοσοκομείο τη Βασιλική και το λέει στον Στάθη.