Η  Ξένια γεννάει πρόωρα στη σειρά Η Γη της Ελιάς και ο Δημοσθένης βρίσκεται στο πλευρό της περιμένοντας να πάρει στα χέρια του το μωρό. Ωστόσο το μωρό, μπαίνει στη θερμοκοιτίδα και η Ξένια φεύγει από την κλινική χωρίς αυτό. Η κοπέλα όμως πηγαίνει και βλέπει το παιδί, ενώ γίνεται και η εξέταση DNA, για να αποδειχθεί και τυπικά ότι ο μωρό είναι παιδί του Δημοσθένη. Η Ξένια συνεχίζει να επισκέπτεται το μωρό και αρχίζει να δένεται μαζί του.

Ο Δημοσθένης που σκοπό έχει να της το πάρει, όπως έχουν συμφωνήσει, βλέποντας ότι η Ξένια γυροφέρνει το νεογέννητο, της το ξεκόβει απαγορεύοντας ακόμα και να το θηλάσει! Της θυμίζει τη συμφωνία που είχαν ότι δηλαδή θα το παραδώσει και θα εξαφανιστεί!

Στο μεταξύ, εκείνος έχει ετοιμάσει τα πάντα στο σπίτι του σύμφωνα με το TV24. Εχει προσλάβει νταντά για να το προσέχει και έχει ετοιμάσει το δωμάτιό του, την κούνια του και όλα όσα χρειάζεται για να φέρει το μωρό και να έχει την ανάλογη φροντίδα.

Λίγο αργότερα κι αφού η Ξένια έχει πάρει το μωρό από την κλινική, ο Δημοσθένης επικοινωνεί μαζί της και της λέει να ετοιμάσει το παιδί γιατί θα πάει να το πάρει αλλά στο μεταξύ η Ξένια έχει ετοιμάσει το σχέδιό της. Του ζητάει να της πάει τα υπόλοιπα χρήματα σε μετρητά γιατί δεν μπορεί να τα δικαιολογήσει στο λογαριασμό της!

Ο Δημοσθένης πηγαίνει στο σπίτι της για να πάρει το μωρό και μαζί έχει τα χρήματα αυτής της ανίερης συναλλαγής. Η Ξένια δεν δείχνει αγχωμένη, αντίθετα, κρύβει τα συναισθήματά της και του προτείνει να του βάλει ένα ποτό. Την ώρα που ο Δημοσθένης γυρίζει να πάρει το ποτήρι με το ουίσκι του, η Ξένια τον χτυπάει στο κεφάλι. Ο Δημοσθένης πέφτει αναίσθητος και εκείνη με αστραπιαίες κινήσεις,  παίρνει τα χρήματα και το μωρό και εξαφανίζεται. Όταν ο Δημοσθένης συνέρχεται και καταλαβαίνει τι έχει συμβεί, τρελαίνεται. Απειλεί θεούς και δαίμονες και ορκίζεται να τη βρει και να τη σκοτώσει.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία βάζει τέλος στα σχέδια του Γρηγόρη-Εκείνος δε δέχεται το όχι της!

Moto2 Carlos Tatay: Η Ισπανική Ομοσπονδία RFME καταγγέλλει την εταιρείας της Βαλένθια για το ατύχημα του Carlos Tatay

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη κοντά στο τέλος-Αυτός θα της σώσει τη ζωή!