Η Άννα και ο Πότης ετοιμάζουν στο καφενείο το μπάτσελορ της Ευτυχίας στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Ο Στάθης ταλαιπωρείται από ζαλάδες και προχωράει σε εξετάσεις . Ο γυναικολόγος υποπτεύεται για το μωρό της Μαρίνας πως έχεις το σύνδρομο Edwards και ο Μάνος πανικοβάλλεται.

H Αλκμήνη αναβάλει το σύμφωνο συμβίωσης και η Αντωνία γίνεται έξαλλη. Η Όλγα καταγγελει στην αστυνομία για απόπειρα δωροδοκίας. Ένας έντονος πόνος οδηγεί την Ασπασία στο νοσοκομείο.

 

Ο Δημοσθένης και η Ειρήνη αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας της Ασπασίας, ενώ στο νοσοκομείο σπεύδει και η Αρετή. Ο Κουράκος με τη βοήθεια της Όλγας συλλαμβάνει τη Στέλλα, βάζοντας τέλος στο σατανικό της σχέδιο. Παράλληλα, καλεί τον Μάνο στο γραφείο του και τον ενημερώνει για την κατάσταση, μιας και ένα μέρος του σχεδίου αφορούσε κι εκείνον με τη Μαρίνα. Ο Ισίδωρος συνειδητοποιεί πως οι υποψίες του γιατρού για σύνδρομο Έντουαρτς ευσταθούν και ξεκαθαρίζει στον Μάνο πως η Μαρίνα πρέπει να πεισθεί άμεσα και να προχωρήσει με την εξέταση. Η Δήμητρα αποφασίζει να προχωρήσει στη ζωή της κι αποχωρίζεται το δαχτυλίδι που της είχε χαρίσει ο Κίμωνας. Η Ασπασία χειρουργείται στη χολή κι ο Δημοσθένης δεν φεύγει λεπτό από δίπλα της. Ο Μιλτιάδης συνεχίζει να πλευρίζει τη Βασιλική και τη Θεοδώρα, αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμα τις πραγματικές του προθέσεις.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτά φόρεσαν για τις εκλογές Σία Κοσιώνη, Ράνια Τζίμα και Σταματίνα Τσιμτσιλή

Sebastien Ogier: Μάχη μες στην κόλαση ήταν η νίκη μου στην Κένυα

Σκάνδαλο στο Survivor – Πάει τελικό η τελευταία στην ψηφοφορία!