Εκλογές 2023: Η προσοχή των τηλεθεατών σε μια τέτοια βραδιά που άπαντες είναι στραμμένοι στις οθόνες τους δεν είναι στραμμένη μονάχα στα αποτελέσματα. Αλλά και στις παρουσιάστριες!

Σία Κοσιώνη, Ράνια Τζίμα, Μάρα Ζαχαρέα και η καλεσμένη Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν από εκείνες που ξεχώρισαν για τις εντυπωσιακές στυλιστικές επιλογές τους!

Οι περισσότερες από τις παρουσιάστριες επέλεξαν φωτεινά, καλοκαιρινά χρώματα, αλλά κυρίως σε «έκδοση» ανδρόγυνου look, με σακάκια, και παντελόνια. Δεν έλειψαν φυσικά και τα φορέματα, ενώ εξίσου σημαντικά ήταν και τα χτενίσματα, αλλά και τα μακιγιάζ που επέλεξαν οι εν λόγω κυρίες.

Εκλογές: Δείτε τις παρακάτω

Εκλογές 2023: Με σικ εμφανίσεις οι παρουσιάστριες στη «μάχη» της εκλογικής βραδιάς! Τι φόρεσαν Ράνια Τζίμα, Σία Κοσιώνη, Σταματίνα Τσιμτσιλή Εκλογές 2023: Με σικ εμφανίσεις οι παρουσιάστριες στη «μάχη» της εκλογικής βραδιάς! Τι φόρεσαν Ράνια Τζίμα, Σία Κοσιώνη, Σταματίνα Τσιμτσιλή Εκλογές 2023: Με σικ εμφανίσεις οι παρουσιάστριες στη «μάχη» της εκλογικής βραδιάς! Τι φόρεσαν Ράνια Τζίμα, Σία Κοσιώνη, Σταματίνα Τσιμτσιλή