Όσο κι αν προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες του, ακολουθώντας πιστά την αγωγή του, ο Αλέξης στη σειρά Η Γη της Ελιάς, συχνά νιώθει να μην μπορεί να κυριαρχήσει στις σκέψεις και στις πράξεις του. Κυρίως σε ό,τι αφορά τις δύο… γυναίκες της ζωής του, τη μητέρα του και τη Μυρτάλη. Στη ζωή της Μαργαρίτας (που ένιωθε πάντα την ανάγκη της συντροφικότητας και ας μην το παραδεχόταν) εισέβαλε πρόσφατα ο Γεράσιμος. Αρχικά βέβαια της ήταν δύσκολο να εμπιστευτεί ξανά έναν άντρα, μετά την προδοσία του πρώην της, του πατέρα του Αλέξη. Ο Γεράσιμος όμως την κέρδισε με την ειλικρίνειά του και τα κοινά που βλέπει πως έχουν. Νιώθει πως δίπλα του ίσως βρήκε επιτέλους έναν σύντροφο. Ο Αλέξης, από την άλλη, ενοχλείται από την παρουσία του. ‘Οσο βλέπει τον Γεράσιμο να πλησιάζει τη μητέρα του και τη σχέση τους να σοβαρεύει, θυμώνει, γιατί αισθάνεται πως χάνει την… απoκλειστικότητα της αγάπης της. Αρχίζει λοιπόν να αντιδρά έντονα σε αυτή τη σχέση…
Εκτός από τη μητέρα του, αυτή που πραγματικά βγάζει εκτός ορίων τον Αλέξη είναι η Μυρτάλη. Η νεαρή κοπέλα δεν ήθελε να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό! Και φυσικά τον φοβόταν, καθώς την είχε απαγάγει. Σιγά σιγά όμως και ενώ η ίδια άρχισε να… μεταμορφώνεται ανεξήγητα σε μια γυναίκα δύστροπη και αλαζονική, ενέδωσε στο πάθος της για εκείνον. Μάλιστα, για να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, φρόντισε να τον… απαγάγει και εκείνη! Αφού λοιπόν τελείωσε και αυτή η… φοβερή περιπέτεια, ο Αλέξης δέχτηκε να συνεχίσουν τη σχέση τους, με τους δικούς της όμως όρους. Η Μυρτάλη είναι ξεκάθαρη: δεν θέλει δεσμεύσεις, ούτε να της κάνει έλεγχο. Θέλει να έχει την ελευθερία της!

Ο Αλέξης ωστόσο πολύ γρήγορα αθετεί την υπόσχεσή του, με απανωτά ξεσπάσματα ζήλιας. Ο Δημοαθένης και ο Κίμωνας πυροδοτούν το συναίσθημα αυτό και οι καβγάδες γίνονται σταδιακά καθημερινό φαινόμενο. Η Μυρτάλη, οργισμένη, απαγόρεψε στον Αλέξη να παρακολουθεί τις κινήσεις της, με προσβλητικό τρόπο. Τότε ξύπνησε η «σκοτεινή» πλευρά του και την άρπαξε από τον λαιμό, απαιτώντας να του φέρεται καλύτερα. Η κοπέλα τρομοκρατήθηκε με την αντίδρασή του όπως και εκείνος που ένιωσε τύψεις! Ο Αλέξης χάνει τον έλεγχο  και η εμμονή του με την Μυρτάλη θα τον κάνει πιο επικίνδυνο από ποτέ! Εκείνη πρέπει να απομακρυνθεί από κοντά του γιατί θα βρεθεί σε άμεσο κίνδυνο!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

 

Μαριάννα Τουμασάτου: Με αυτό το κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές;

ΠΑΟΚ: Δεν μπορεί να τα περιμένει όλα από τον «Ντέλια»

Τάνια Τσανακλίδου: Πιέσεις για να κατέβει υποψήφια στις εκλογές από αυτόν τον Πρόεδρο