Μετά την τοποθέτηση της Πόπης Τσαπανίδου στη θέση εκπροσώπου για το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, όλα δείχνουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει ολοκληρωτική ανανέωση στα ψηφοδέλτια του κόμματός του με προσωπικότητες από τον ευρύτερο κοινωνικό, εργασιακό και πολιτικό χώρο.

Αυτό που θέλουν στην Κουμουνδούρου σύμφωνα με τα Παραπολιτικά και την δημοσιογράφο Ελένη Καλογεροπούλου, είναι να στείλουν μήνυμα στην κοινωνία ότι το κόμμα της αξιωμστικής αντιπολίτευσης διεκδικεί τη συγκεκριμένη στιγμή επί ίσοις όροις με τη Ν.Δ. την εξουσία, καθώς μετά από μια μακρά περίοδο απομόνωσης καταφερε να διεμβολίσει το ,αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπα» που τον έφερε στην αξιωματική αναπολίτευση, αξιοποιώντας λάθη και αδυναμίες.

Τα πρόσωπα για τα οποία συζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή έχουν αναφορές σε συγκεκριμένα τμήματα της κοινωνίας (νέους καλλιτέχνες), που εμφανίζονται δυσαρεστημένα από την  πολιτική της κυβέρνησης. Ακόμα, τα στελέχη της Κουμουνδούρου έχουν προσεγγίσει προσωπικότητες από τον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς, προκειμένου να στείλουν μήνυμα στην κοινωνία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπισε με επιτυχία όποια προβλήματα είχε στο παρελθόν.

Από τον χώρο της νεολαίας αλλά και της Τέχνης έχει προσεγγιστεί από το κόμμα ο γνωστός συνθέτης, στιχουργός και ράπερ Μιθριδάτης, ο οποίος πριν από έναν χρονο μέσα από ένα 12λεπτο πολιτικοκοινωνικό κομμάτι, που είχε τίτλο «Για να μην τα χρωστάω» είχε ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση εφ’ όλης της ύλης.

Η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου, στην οποία έχει ξαναγίνει πρόταση από τον Αλέξη Τσίπρα, αναμένεται και πάλι να βρεθεί στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Επίσης ο Μάριος Αθανασίου και η Μαρία Κανελλοπούλου θεωρούνται σίγουροι υποψήφιοι για την επόμενη εκλογική μάχη. Στα πρόσωπα που επίσης επενδύει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η σεναριογράφος και ηθοποιός Αννα Χατζησοφιά, η οποία ειναι πολύ γνωστή στο ευρύτερο κοινό για τις τηλεοπτικές της δημιουργίες Οι μεν και οι δεν, Κωνσταντίνου και Ελένης, Το καφέ της Χορός, και Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον.

 

Όλες οι ειδήσεις

IQ160: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας ελληνικής σειράς του STAR

ΠΑΟΚ: Δεν μπορεί να τα περιμένει όλα από τον «Ντέλια»

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος αντιμέτωπος με τραγικά διλήμματα- Η Ιουλία τρελαίνεται και του επιτίθεται!