Ο Τάσος, ο φούρναρης, μιλάει με έναν έμπιστο φίλο του και του αποκαλύπτει στη σειρά Η Γη της Ελιάς, τον πραγματικό λόγο που είναι μαζί με την Αρετή. Το έκανε του λέει επίτηδες για να κάνει τη γυναίκα του να ζηλέψει!

Ωστόσο συνεχίζει το σχέδιό του ως το τέλος και μάλιστα κάνει πρόταση γάμου στην Αρετή. Εκείνη δέχεται και με μεγάλο ενθουσιασμό ανακοινώνει στη Βασιλική και την Ασπασία την πρόταση γάμου που της έκανε ο Τάσος και την απόφασή της να τον παντρευτεί. Τους λέει ότι θα τον πάρει για να μπορέσει έτσι να κάνει τον Στάθη Καπερνάρο νο σκάσει από το κακό του, όπως ισχυρίζεται.

Στο μεταξύ η Βασιλική έχει αμφιβολίες και τις εκφράζει. Λίγο αργότερα ο Πότης ξεφουρνίζει στην Αρετή την εγκυμοσύνη της Ιουλίας και η Αρετή γίνεται πυρ και μανία και απειλεί Θεούς και δαίμονες. Την ίδια στιγμή ο Στάθης τρελαίνεται με τη συμπεριφορά της πρώην γυναίκας του και προκειμένου να ηρεμήσει την Ιουλία στην κατάσταση που βρίσκεται, αναγκάζει τον Πότη να πάει στην Αρετή και να ανακαλέσει όσα της είπε.

Εντωμεταξύ, η Φιλιώ έχει αρχίσει να ενοχλείται από την παρουσία του Τζον αφού νιώθει ότι χάνει την αποκλειστικότητα της Αθηνάς. Την ίδια ώρα, Τζον και Αθηνά έρχονται κοντά ενώ ο Ισίδωρος τους καλεί σε τραπέζι. Ο Τζον τής ανοίγει την καρδιά του και την καθησυχάζει για το παιδί ότι μπορεί να τη χειριστεί μιας και ο ίδιος έχει μία κόρη που σπουδάζει.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης ξεψυχάει και η Ιουλία συλλαμβάνεται!

F1 News: Το φαινόμενο Lewis Hamilton γίνεται η αφορμη η FIA να λάβει μέτρα

Παγιδευμένοι: Χαμός με τον Αλέκο-Εμφανίζεται ο εξώγαμος γιος του!