Η Αντιγόνη ανακοινώνει στην οικογένεια στη σειρά Η Γη της Ελιάς, ότι θα φύγει για την Αγγλία, καθώς αποφάσισε να ολοκληρώσει εκεί την ειδικότητά της. Η Αντωνία εγκαθίσταται στη Μάνη και αρχίζει να δουλεύει με την Αλκμήνη.

Τα προσκλητήρια του γάμου του Κουράκου και της Ευτυχίας είναι έτοιμα. Η νεαρή κοπέλα όμως ντρέπεται να τα μοιράσει, αν και ο Κουράκος ανυπομονεί. Η Ιουλία πιέζει τον Στάθη να δουλεύει μόνο στον ελαιώνα του Δημοσθένη, για να μην ταλαιπωρείται δουλεύοντας και αλλού, αλλά εκείνος αρνείται.

Οι καβγάδες ανάμεσά τους συνεχίζονται, καθώς η Ιουλία νιώθει παραμελημένη από τον φόρτο εργασίας του Στάθη. Αισθάνεται πως η σχέση τους έρχεται σε δεύτερη μοίρα…
Ο Ισίδωρος ξεκαθαρίζει στην Αντιγόνη πως, αν δεχτεί τη θέση στην Αγγλία, η Αγγελική δεν πρόκειται να την ακολουθήσει. Ωστόσο η Αντιγόνη δείχνει αποφασισμένη να μετακομίσει και το μόνο που μένει είναι να μιλήσει γι’ αυτό στην κόρη της. Η Ευτυχία και ο Γιώργης αρχίζουν να μοιράζουν τα προσκλητήρια του γάμου τους. Η Ευτυχία δίνει προσκλητήρια στην Αθηνά, στη Μαργαρίτα και στην Αναστασία, αφού πλέον η σχέση της με τον Γιώργη έχει γίνει γνωστή.’Ετσι, ο Στάθης και η Ιουλία νιώθουν πιο ελεύθεροι και ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν και επίσημα πλέον μαζί στην Αρεόπολη. ‘Επειτα από πολλές περιπέτειες, η Εύα αποφυλακίζεται. Ο Χρήστος μετακομίζει στο σπίτι της και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τη βοηθήσει να ξεπεράσει το σοκ της φυλάκισης.

Στο μεταξύ ο Δημοσθένης τη «στριμώχνει» και της ζητάει πίσω όλο το ποσό που δάνεισε στον Άρη.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος για το Πάσχα-Τότε επιστρέφει

Viral: Επική αντίδραση παιδιού μόλις βλέπει τον Ρονάλντο από κοντά – Δεν το πίστευε (vid)

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με την Μυρτάλη-Το σκάει από τον Αλέξη!