Η Ισμήνη στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, από την αρχή δεν βλέπει με καλό μάτι τη γραμματέα του άντρα της. Η Σοφία, από την άλλη, δείχνει να είναι πολύ διαχυτική απέναντι στον Κωνσταντίνο και παράλληλα πάρα πολύ περιποιητική, κάτι που ενοχλεί αφάνταστα την Ισμήνη. Η αλήθεια είναι ότι η Σοφία έχει βάλει στο μάτι τον συμβολαιογράφο καθώς γι’ αυτή διαθέτει όλα όσα θα ήθελε σε έναν άντρα. Δύναμη, κύρος, σοβαρότητα αλλά και εμφάνιση. Η Ισμήνη, από την άλλη, με το ένστικτο της γυναίκας και μάλιστα της ερωτευμένης γυναίκας, πιάνει στον αέρα αυτά τα μηνύματα και αρχίζουν να τη «ζώνουν τα φίδια».

Ωστόσο δεν είναι και εντελώς σίγουρη και έτσι συγκρατεί στην αρχή τον εαυτό της. Αυτό όμως δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς η Ισμήνη ενδίδει στη ζήλια της και πηγαίνει στο γραφείο του Κωνσταντίνου προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τη νέα του γραμματέα. Εκεί βλέπει ότι έχει να κάνει με μια νέα και πολύ όμορφη γυναίκα, γεγονός που φουντώνει ακόμα πιο πολύ τη ζήλια της. Φυσικά, η Ισμήνη ενοχλείται με την παρουσία της γραμματέως στο γραφείο του Κωνσταντίνου και το γεγονός ότι εκείνος αργεί να γυρίσει στο σπίτι το βράδυ αρχίζει να τη θορυβεί «Α, δεν θα τα πάμε καθόλου καλά, Κωνσταντίνε», λέει και αποφασίζει να έχει από κοντά τον άντρα της.

Αντίθετα, η Ισμήνη κάθεται σε καρφιά και συνεχίζει να κάνει εφόδους στο γραφείο του Κωνσταντίνου, ώσπου κάποια στιγμή βρίσκει τον Κωνσταντίνο και τη γραμματέα του σε τρυφερό τετ-α-τετ και η ζήλια αρχίζει να φουντώνει. Λίγο αργότερα όταν ο Κωνσταντίνος επιστρέφει στο σπίτι, η Ισμήνη ενοχλημένη με την οικειότητα που είδε ανάμεσα στον άντρα της και τη γραμματέα του, του κάνει άγρια επίθεση:

Του ζητά να φύγει από το γραφείο και ο καβγάς αρχίζει. Εκείνος της λέει ότι δεν την αναγνωρίζει και η κατάσταση ανάμεσά τους ξεφεύγει. Η Ισμήνη αρχίζει να τον κατηγορεί: «Κωνσταντίνε, σας είδα. Είδα τη μεγάλη και αδικαιολόγητη οικειότητα που έχετε, μην προσπαθείς να με βγάλεις τρελή. Θέλω να την απολύσεις», επιμένει και ο Κωνσταντίνος που αισθάνεται ότι αδικείται από όλο αυτό, ξεσπάει:

 

«Ισμήνη, γιατί δεν μου έχεις εμπιστοσύνη και γιατί ανακατεύεσαι στη δουλειά μου; Εγώ ανακατεύτηκα ποτέ στη δική σου; Όταν εμφανίστηκε αυτός ο Αρης, σου απαγόρευσα εγώ να βγαίνεις μαζί του; Μέχρι και στην Αθήνα πήγες μαζί του και δεν σου έκανα ούτε μια φορά σκηνή ζηλοτυπίας. Ξέρεις γιατί; Γιατί σ’ αγαπώ και σου έχω εμπιστοσύνη. Λοιπόν, όπως δεν σε έχω εμποδίσει ποτέ στη δουλειά σου και δεν έχω επέμβει ποτέ, σου απαγορεύω να επεμβαίνεις κι εσύ στη δική μου», της ξεκαθαρίζει με αυστηρό ύφος.

Η Ισμήνη τον ακούει αλλά δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά της και συνεχίζει και το ζευγάρι στην κυριολεξία «σκοτώνεται» για τη Σοφία.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 5/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

F1 Haas: Ψάχνετε για λύτρωση μετά το Μονακό;

Κατερίνα Καινούργιου για Super Κική: Θλιβερή εικόνα