Στα δικαστήρια βρέθηκε σήμερα (4/6) η Super Κική για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε κατά της ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Η γνωστή influencer φαίνεται ότι πήγε… εκνευρισμένη και τα έβαλε με τους δημοσιογράφους που είχαν πάει για τη δουλειά τους.

Μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητο, προσπάθησε να αποσπάσει την προσοχή τον δημοσιογράφων που την περίμεναν, λέγοντας: «Βλέπω τον κ. Τσαγκρίδη με την κ. Μπάρκα! Δεν το πιστεύω! Προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε»!

Στη συνέχεια, η influencer είπε στους ρεπόρτερ: «Καλημέρα σε όλους! Το β…ί μου πιάνεις! Είσαι παλαβός! Είστε τρελοί όλοι! Όλοι εδώ πέρα είστε τρελοί! Είσαι παλαβή κι εσύ και όλοι! Είστε τρελοί! Να βρείτε μια κανονική δουλειά να κάνετε».

Η Κατερίνα Καινούργιου πρόβαλε το συγκεκριμένο απόσπασμα στην εκπομπή της Super Κατερίνα στον ALPHA και ανέφερε: «Στενοχωρήθηκα πολύ με αυτό που είδα. Επίσης, να πιάνει στο στόμα της τηλεοπτικά πρόσωπα; Καλά ας πει για εμένα, ας πει για τη Δανάη. Τώρα…»

«Θλιβερή εικόνα. Παλιακά όλα αυτά, να προσπαθήσω με αυτά τα κολπάκια να κάνω ότι είμαι χαλαρή κι άνετη, που δεν είναι γιατί τώρα θα κριθεί στη δικαιοσύνη και να δούμε τι θα γίνει με όλα αυτά που έλεγε στο YouTube και γινόταν αναπαραγωγή. Πρέπει να προσφεύγουμε στη δικαιοσύνη όλοι όσοι θιγόμαστε» είπε από τη μεριά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

 

Κατερίνα Καινούργιου: Όσα είπε για την Super Κική