Η Αθηνά στη σειρά Η Γη της Ελιάς, εξομολογείται στη Μαργαρίτα ότι σκέφτεται να υιοθετήσει τη μικρή Φιλιώ, και η Μαργαρίτα συγκινείται. Ο Ισίδωρος πολιορκεί στενά την Αμαλία προκειμένου να γυρίσει στο πόστο της στο δημαρχείο κι εκείνη δεσμεύεται απέναντί του. Του λέει ότι θα κατέβει στη Μάνη και θα μιλήσουν για όλα από κοντά. Έτσι, καταφέρνει να τον καθησυχάσει.

Την ίδια στιγμή ο Δημοσθένης πιέζει τον Κωνσταντίνο να ξαναμπεί στις παράνομες δραστηριότητες, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Του λέει ότι όχι μόνο δε θέλει να του ξαναπεί για αυτές τις δραστηριότητες αλλά δε θέλει καν να του ξαναμιλήσει.

Στο μεταξύ η Αθηνά, η Μαργαρίτα και η Χάιδω επιστρέφουν στη Μάνη και μάλιστα η Χάιδω δέχεται μια έκρηξη αγάπης από τον Λυκούργο, που μετρούσε τις μέρες να ξανασυναντηθούν.

Την ίδια ώρα η Αθηνά βάζει μπροστά το σχέδιο της υιοθεσίας της μικρής Φιλιώς, ενώ η Μαργαρίτα σηκώνει τα μανίκια με σκοπό να ξαναπάρει πίσω τη ζωή της. Εν τω μεταξύ η Αννα νιώθει μια περίεργη έλξη για τον Βαγιάκο και αρχίζει να του φέρεται πολύ φιλικά, ενώ ο Στάθης, προκειμένου να εξομαλύνει τις σχέσεις του με την Αρετή, συνεχίζει τα κομπλιμέντα, αλλά εκείνη τα παρεξηγεί και θεωρεί ότι της δίνει ελπίδες, γεγονός που θα προκαλέσει στον Στάθη πολλά μπλεξίματα.

Την ίδια ώρα η Ιουλία, η οποία ήδη υποψιάζεται ότι ο Στάθης έχει προχωρήσει τη ζωή του, τον βλέπει τυχαία με τη Δήμητρα σε ένα παρεξηγήσιμο τετ-α-τετ και πληγώνεται τόσο που θέλει να τον εκδικηθεί.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Άννα και Ειρήνη κονταροχτυπιούνται-Αυτός ο άντρας είναι το μήλον της Έριδος!

Ο Μάικλ Τζόρνταν παρουσιάζει το νέο Hypercar 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας κλείνει κάθε εκκρεμότητα