Τόσο ο Δημοσθένης όσο και ο Ισίδωρος στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, έχουν βαλθεί να πάρει ο καθένας για τους δικούς του λόγους, τον δημαρχιακό θώκο! Και όπως φαίνεται, και οι δύο είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να βγουν νικητές. Ακόμα και αν αυτό κοστίσει την ίδια τους τη ζωή. Άλλωστε είναι τόσο θέμα γοήτρου όσο και ζήτημα εξουσίας!

Το ζήτημα είναι βέβαια πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο καθένας τους αφού όπως φαίνεται, ο Δημοσθένης είναι έτοιμος για όλα και ο Ισίδωρος Βρεττάκος αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο στα σχέδιά του.

Ο Ισίδωρος είναι ένας άνθρωπος με τεράστια κοινωνική δύναμη αλλά και επιρροή. Κι αυτό είναι κάτι που έχει καταφέρει να χτίσει με τα χρόνια. Ο Δημοσθένης από την άλλη ξέρει ότι για να κερδίσει αυτή τη μάχη θα πρέπει να λερώσει τα χέρια του με αίμα αφού άλλωστε αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

Όμως ο Ισίδωρος δεν θα τα βάλει εύκολα κάτω. Θα παλέψει για τη νίκη και τη θέση του Δημάρχου και παρόλο που όλοι του λένε να μείνει μακριά από την πολιτική, εκείνος φαίνεται βέβαιος για τη νίκη του.

Ποιο είναι το σχέδιο του Δημοσθένη που βλέπει τον Ισίδωρο να πηγαίνει μπροστά και αυτός να έρχεται δεύτερος και καταϊδρωμένος;

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Ευαγγελάτος: «Τον κόβουν» απο το MEGA – Τι έχει συμβεί

Αυτός είναι ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού!

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος διαλύει τον Στρατή-Έτσι εμπλέκεται ο Αλέξανδρος