Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς είδαμε την Μυρτάλη να βλέπει παντού εχθρούς γύρω της ενώ η Ισμήνη θυμώνει μαζί της για το κλίμα που υπάρχει στο εργαστήριο καλλυντικών. Από την άλλη, η Χρυσούλα πήγε στη Βασιλική και της είπε όσα ήξερε για την Αρετή που θέλησε να κάνει μάγια προκειμένου να χωρίσουν με τον Φιλίππο.

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς, ο Χρήστος, που είναι πολύ θυμωμένος με τα όσα είδαν τα μάτια του, πηγαίνει στην Ισμήνη και της τα λέει όλα. Ωστόσο ο ίδιος φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να μην πει στη Μυρτάλη τι είδε μπαίνοντας στο σπίτι και απλά να μαζέψει τα ρούχα του και να φύγει, χωρίς εξηγήσεις. Στο μεταξύ, ο Σωκράτης δεν δείχνει να πιστεύει ότι η Αντιγόνη έμεινε έγκυος την περίοδο που είχαν επαφές, και αποφασίζει να ψάξει την υπόθεση.

Ο Δημοσθένης κάνει την ομιλία του στο καφενείο του Πότη, δίνει ψεύτικες υποσχέσεις στους συμπολίτες του, ενώ επιτίθεται στο πρόγραμμα των αντιπάλων του. Ο Ισίδωρος το μαθαίνει αυτό και δυσαρεστείται.

Ο Στάθης, ο Δημοσθένης, η Ασπασία, ο Φίλιππος και η Βασιλική φεύγουν για τη Μαδρίτη. Η Χάιδω πηγαίνει στο μαγαζί της Αρετής και της μιλά έξω από τα δόντια. Όμως και η Αρετή δε είναι από τα παιδιά που θα μασήσει τα λόγια της. Η Μυρτάλη, εντελώς αψυχολόγητα, ζητά τον λόγο από την Ισμήνη για τον χωρισμό της από τον Χρήστο. Η υποδοχή που επιφυλάσσει ο Στέφανος στον Φίλιππου είναι απροσδόκητη.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ναταλία Γερμανού: Από αυτόν τον πολιτικό θα πάρει συνέντευξη

«Βόμβα» Ατζούν με προπονητή της Big4!

Survivor All Star: Spoiler! Έτοιμη να επιστρέψει η Κατερίνα Δαλάκα!