Όπως βλέπουμε μετά από την άσχημη περιπέτεια που είχε η Αθηνά στη σειρά Η Γη της Ελιάς, με τον κατά πολύ μικρότερό της Δημήτρη, που λίγο έλειψε να της στερήσει την ελευθερία της, αλλά και μετά τον θάνατο του Ιάκωβου που την πλήγωσε βαθιά, η Αθηνά δεν έχει πλέον κανένα ενδιαφέρον για την ερωτική της ζωή. Οσο κι αν την πιέζει ο περίγυρός της με πρώτη και καλύτερη τη μητέρα της τη Μαρία, η Αθηνά έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι έχει «κλείσει» σαν γυναίκα.

Μάλιστα με την υιοθεσία της μικρής Φιλιώς, η ίδια πιστεύει ότι έχει ολοκληρωθεί σαν άνθρωπος. Ολα αυτά όμως, πρόκειται πολύ σύντομα να ανατραπούν και η καρδιά της Αθηνάς θα αρχίσει και πάλι να χτυπά για έναν άντρα.

Τα πάντα για την Αθηνά αλλάζουν όταν εμφανίζεται στη Μάνη ο Τζον Μαυρίδης, τον οποίο και θα υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο Τζον Μαυρίδης είναι ένας Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, ο οποίο έφυγε από την Ελλάδα σύμφωνα με το TiVi σίριαλ, και ζει μόνιμα και εργάζεται στη Βοστόνη. Η οικογένεια των Βρεττάκων συνεργάζεται μαζί του και μάλιστα είναι ένας από τους επιχειρηματίες τους οποίους συνάντησε ο Ισίδωρος στο πρόσφατο ταξίδι του στην Αμερική.

Ο Ελληνοαμερικανός, λοιπόν, έρχεται για δουλειά στη Μάνη και αρχίζει τις συναντήσεις με την οικογένεια των Βρεττάκων και με την ίδια την Αθηνά, με την οποία μένει καταγοητευμένος από την πρώτη ματιά. Οπως θα δούμε όμως, και στην Αθηνά δεν μένει αδιάφορος. Σιγά-σιγά αρχίζουν να έρχονται κοντά και μεταξύ τους αναπτύσσεται μια πολύ όμορφη και τρυφερή σχέση που θα εξελιχθεί σε έναν έρωτα με βάθος, αλλά και πάθος. Επιτέλους η Αθηνά θα βρει το άλλο της μισό και μάλιστα, σύμφωνη μ’ αυτή την σχέση θα είναι και η μητέρα της! Ωστόσο με την εμφάνισή του έρχονται τα πάνω κάτω και στην οικογένεια των Βρεττάκων!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος η εργένικη ζωή για τον Τόλη!

F1 Άμπου Ντάμπι : Η Mercedes ανακοινώνει αντικαταστάτη του Χάμιλτον για το Grand Prix Abu Dhabi

Η Μάγισσα: Η Κυπριανή έβαλε τέλος στη μάνα της Θεοφανώς