Ο Μάνος στη Γη της Ελιάς, γνωρίζουμε ήδη ότι θα πέσει θύμα απαγωγής από τη συμμορία του Δημοσθένη. Κι αυτό γιατί ο αδίστακτος άντρας, θέλει να ζητήσει ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό ως λύτρα και ταυτόχρονα να εκδικηθεί τον Ισίδωρο που διέλυσε τη συμφωνία του με την Μυρτάλη και απέτρεψε να εισχωρήσει στην οικογενειακή τους επιχείρηση.

Από τότε, ο Ισίδωρος, η Μαρίνα, η Ιουλία και η Αντιγόνη περνούν δύσκολες ώρες. Περιμένουν με αγωνία την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία των απαγωγέων, ενώ σε δυσμενή θέση βρίσκεται και ο Μάνος.

Εκείνος αναρωτιέται ποιος και γιατί προχώρησε σ’ αυτήν την ενέργεια εναντίον του και κοντεύει να τρελαθεί. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο Μάνος αναζητά την κατάλληλη ευκαιρία για να το σκάσει από το μέρος που τον κρατούν αλλά όταν αυτή του δίνεται, δεν τα καταφέρνει.

Τον παίρνουν είδηση οι απαγωγείς του, τον χτυπούν βάναυσα και τον αφήνουν αναίσθητο στο πάτωμα. Γεγονός που βάζει σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή του. Ο Μάνος περνά πολύ δύσκολες στιγμές, ενώ ο αστυνόμος Κουράκος προχωρά σε παρακολούθηση των τηλεφώνων της οικογένειας Βρεττάκου, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να τους εντοπίσουν όταν ζητήσουν λύτρα.

Λίγες ώρες μετά, οι απαγωγείς κάνουν το πολυπόθητο τηλεφώνημα στον Ισίδωρο και ζητούν ένα τεράστιο ποσό, με τη διορία να λήγει αυστηρά σε τρεις ημέρες.

Ο Ισίδωρος αποφασίζει να μη μιλήσει στην Αστυνομία, φοβούμενος πως η ανάμειξή της μπορεί να θέσει σε μεγαλύτερο κίνδυνο τη ζωή του γιου του. ‘Οσο περνούν οι μέρες και ο Μάνος βρίσκεται ακόμα  στα χέρια των απαγωγέων, τα πράγματα δυσκολεύουν…

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το τέλος του Αλέξη-Αποπειράται να αυτοκτονήσει!

Τραγωδία στα Τέμπη: Η ιστορία πίσω από τη viral φωτογραφία – «Ήμουν πάνω από τα προσωπικά της αντικείμενα»

Σασμός: Τέλος το μυστικό του Μαθιού-Ο Ευθύμης ξέρει ότι σκότωσε τον Στεφανή-Έτσι τον εκβιάζει!