Η Μυρτάλη στη σειρά Η Γη της Ελιάς, εδώ και λίγο καιρό, έχει αποκτήσει μια προκλητική στάση και συμπεριφορά, οπότε όλοι την έχουν προειδοποιήσει και την έχουν παραμερίσει, μέχρις ότου συνέλθει. Εκείνη νιώθει αποξενωμένη απ όλους και έτσι ζητάει τη συμπαράσταση του Χρήστου.

Ωστόσο, η συζήτησή τους καταλήγει σε έναν έντονο καβγά και, όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι περνάει σοβαρή κρίση. Ο Αλέξης, πανταχού παρών, εμφανίζεται και τπν παρηγορεί. Οι δυο τους κάνουν ακόμη μία φορά έρωτα, πραγματοποιώντας τις φαντασιώσεις τους. Το επόμενο πρωί, η Μυρτάλη αποκαλύπτει στη Μαρίνα όλα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνη και τον Χρήστο, καθώς και ότι έκανε πάλι έρωτα με τον Αλέξη.

Τότε η τελευταία αντιδρά έντονα και το τέλος της φιλίας των δύο νεαρών γυναικών είναι πλέον δεδομένο. Ταυτόχρονα, ο Λυκούργος και η Χάιδω, ύστερα από μία διένεξη, αποφασίζουν να χωρίσουν. Κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από την Ισμήνη, η οποία πιέζει τον πατέρα της να της αποκαλύψει την αιτία του χωρισμού τους. 0 Λυκούργος της εξομολογείται όσα έγιναν και η κόρη του συμμαχεί με τον Φίλιππο και τη Βασιλική για να τους τα ξαναβρούν.

Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος βρίσκει νέο χώρο για το κλαμπ και ο Δημοσθένης τού δίνει το πράσινο φως. Ζητάει να προχωρήσει όσο πιο άμεσα γίνεται τις προετοιμασίες, προκειμένου να επιστρέψουν στη δράση, διότι δεν πρέπει να χάσουν άλλα χρήματα. Επιπλέον, η Μαργαρίτα δίνει αναφορά στον Δημοσθένη για τις εργασίες στον ελαιώνα της Αρετής και εκείνος δέχεται να πληρώσει γι αυτές. Μάλιστα στη σειρά του MEGA, ο άντρας ενημερώνει σχετικά τον Στάθη, καθώς και ότι θα κρατήσει τα χρήματα από τις εισπράξεις, γεγονός που τον κάνει έξω φρενών.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί τη ζωή του Αστέρη-Αντώνης και Ευθύμης αναμετρώνται στα ίσια!

Μιλγουόκι Μπακς: «Τυφώνας» Αντετοκούνμπο – Νέα 40αρα και θρίαμβος κόντρα στους Νετς

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική μαθαίνει πως η Αρετή πήγε να της κάνει μάγια