Η Χρυσούλα στη σειρά Η Γη της Ελιάς, για να εκδικηθεί την Αρετή, πηγαίνει στη Βασιλική και της αποκαλύπτει ότι η ίδια της η μάνα τής ζήτησε να κάνει μάγια! «Μου είπε να της δώσω μαντζούνια για να σου ρίξει, ώστε να χωρίσεις με τον Φίλιππο», της ομολογεί.

Η Βασιλική τα χάνει, αλλά η Χάιδω μόλις το ακούει τρελαίνεται και αναλαμβάνει δράση όπως άλλωστε ήταν… αναμενόμενο!

Λίγο αργότερα κι αφού η Βασιλική με τον Φίλιππο φεύγουν για την Ισπανία, πηγαίνει στο μαγαζί της και της μιλά έξω από τα δόντια. Και η Αρετή όμως δεν μασάει τα λόγια της. Οι δύο γυναίκες στη σειρά του MEGA ρίχνουν έναν τεράστιο καβγά, που τις ακούει όλη η Μάνη!

Στο μεταξύ η Αντιγόνη μαθαίνει ότι ο Σωκράτης έχει έρθει σε επαφή με τους Βρεττάκους και τρέμει να μην αποκαλυφθεί κάτι σχετικά με τη μικρή Αγγελική. Ετσι ζητάει τη συμβουλή της Εύας. Την ρωτάει τι να κάνει και μήπως πρέπει να τους αποκαλύψει ότι ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγελικής!

Ωστόσο η Εύα δεν συμφωνεί και της προτείνει να μην κάνει καμία κίνηση γιατί δεν υπάρχει λόγος αφού δεν ξέρει κάτι ο ίδιος. Έτσι την καθησυχάζει θεωρώντας πως ο Σωκράτης θα ολοκληρώσει την επαγγελματική συναλλαγή μαζί τους και θα φύγει.

Την ίδια ώρα, ο Σωκράτης περνά ανέμελες στιγμές στο πλάι της Αλκμήνης και σύντομα οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά. Στο μεταξύ ο Πότης κάνει και πάλι το θαύμα του.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Χρήστος Πολίτης εναντίον της Κάτιας Δανδουλάκη-Ξέρω την αδυναμία της για την προσωπική της προβολή

GNTM: Επική τούμπα που πονάς να την βλέπεις – Πάγωσαν οι κριτές

GNTM: Φωτογραφήθηκε μόνο με εσώρουχα η Σοφία Χατζηπαντελή-Και δεν της φαινόταν!