Η παράνομη σχέση της Αριάδνης με τον Χρήστο συνεχίζεται στη σειρά Η Γη της Ελιάς, με τον Χρήστο να παίρνει την απόφαση να χωρίσει την Αφροδίτη, ένα απρόσμενο όμως γεγονός θα αλλάξει τα πράγματα και η Αριάδνη θα βρεθεί στη θέση που άλλοτε ήταν η Ιουλία. Μια θέση που θα γίνει η αφορμή μάνα και κόρη να έρθουν κοντά!
ΗΑφροδίτη παρατηρεί ότι η Αριάδνη είναι κάπως απόμακρη, φέρνοντας τον Χρήστο σε πολύ δύσκολη θέση με τις ερωτήσεις της. Την ίδια στιγμή ο Ορέστης και η Αριάδνη αντιλαμβάνονται ότι ο Πότης προσπαθεί να του κάνει προξενιό και αποφασίζουν να του κάνουν πλάκα.

Λίγο αργότερα η Αριάδνη, σε κακή ψυχολογική κατάσταση, κάνει μια τελευταία προσπάθεια να πλησιάσει τον Χρήστο, αλλά αυτός της το ξεκόβει οριστικά ότι δεν μπορούν να είναι μαζί και καλά θα κάνει να το καταλάβει!

Στο μεταξύ, ο Αποστόλης που τους έχει δει να φιλιούνται, βασανίζεται για το αν πρέπει να μιλήσει. Όμως μετά από πολλή σκέψη, τελικά μιλά στον Λυκούργο για την παράνομη σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη. Λέει ότι τους είδε με τα μάτια του να φιλιούνται έξω από την ταβέρνα κι αυτός γίνεται έξαλλος!

Του ζητά να μείνει μεταξύ τους και λέει ότι θα χειριστεί ο ίδιος το θέμα.

Ο Λυκούργος στην αρχή δεν θέλει να το πιστέψει αλλά μετά πείθεται και καλεί τον Χρήστο, ο οποίος μετά από πιέσεις παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένος με την Αριάδνη. Του λέει όμως ότι δε θέλει να κοροϊδεύει την Αφροδίτη. Την αγαπάει και είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχει γνωρίσει ενώ στο τέλος λέει ότι θα της ζητήσει να χωρίσουν! Τότε ο Λυκούργος τρελαίνεται. Την ίδια ώρα ο Στάθης πηγαίνει την Αριάδνη στο ιατρείο για εξετάσεις αίματος και η ατμόσφαιρα ανάμεσα σ’ εκείνη και την Αφροδίτη γίνεται πολύ αμήχανη. Στο μεταξύ η Αριάδνη και η Μαρίνα αρχίζουν να γίνονται φίλες, αλλά η Αριάδνη δεν βρίσκει ακόμα το θάρρος να της εξομολογηθεί την παράνομη σχέση της με τον Χρήστο.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει και οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές!

Rally Dakar 2024: Συγκλονιστικός ο Al Attiyah τερματίζει με τρεις ρόδες και κατεστραμμένο πλαίσιο

Γιώργος Λιάγκας για Κατερίνα Δαλάκα: Υπονοούμενα για τη σχέση της με τον Ατζούν-Η κοπέλα τα φέρνει και τα παίρνει