Η Μυρτάλη ηττημένη και πιο μόνη από ποτέ στη Γη της Ελιάς, γυρεύει παρηγοριά στον Αλέξη ο όποιος παίρνει το αίμα του πίσω για όλες τις προσβολές που έχει ακούσει από ‘κείνη. Την ίδια ώρα η Μαρία του βάζει χέρι για τη συμπεριφορά του απέναντι στην Μαργαρίτα και απαιτεί να την αφήσει να φτιάξει τη ζωή της.

Ο Κωσταντίνος σε μια απέλπιδα προσπάθεια να απαλλαγεί από το κύκλωμα ζητά από την Ισμήνη να μετακομίσουν στην Αθήνα. Ο Μάνος και η Μαρίνα γυρνούν από τις Σπέτσες και η μικρή χαίρεται πολύ με την επιστροφή τους. Στην βάση τους επιστρέφουν και η Χάιδω με τη Μαργαρίτα και την Αθηνά. Ο Κίμωνας απειλεί τον πατέρα του ότι θα παντρευτεί τη Δήμητρα και αργότερα της κάνει πρόταση γάμου. Η Βασιλική τακτοποιεί τις τελευταίες κούτες από την μετακόμιση και βρίσκει κάτι που θα τινάξει την οικογενειακή της ευτυχία στον αέρα.

Επεισόδιο 84 στις 23/1/2023

Ένα ψέμα του Φίλιππου εξοργίζει την Βασιλική και κλονίζει την εμπιστοσύνη της με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έρθει σε ρήξη. Αργότερα η Βασιλική ζητά από την Μαρίνα τα κλειδιά του παλιού της σπιτιού για να μετακομίσει εκεί.

Η Δήμητρα φοράει το μονόπετρο που της αγόρασε ο Κίμωνας και τώρα το μονιασμένο ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ. Τελεσίγραφο δίνει ο Αποστόλης στην Άννα και στον Λεωνίδα πιέζοντας τους να παντρευτούν το συντομότερο δυνατό αλλιώς ο Λεωνίδας θα πρέπει να φύγει απ’ το σπίτι.Ο Δημοσθένης δε δέχεται τη Δήμητρα για νύφη του και ο Κίμωνας αποφασίζει να παραιτηθεί από τη δουλειά του και να κάνει ένα δικό του ανεξάρτητο ξεκίνημα. Στο μεταξύ η μεταβίβαση των μετοχών ολοκληρώνεται και η Μυρτάλη νιώθει προδομένη ενώ ο Αλέξης ζητάει συγνώμη από την Μαργαρίτα για τη συμπεριφορά του.
Μέσα του όμως δείχνει να μην την εννοεί. Η Βασιλική μαζεύει τα ρούχα της και φεύγει απ’ το σπίτι μαζί με το μωρό της λέγοντας στον Φίλιππο ότι παίρνουν διαζύγιο. Δύο μέλη της συμμορίας το Κεφάλα μπουκάρουν στο σπίτι του Δημοσθένη και μπροστά στα μάτια του πυροβολούν τον Κίμωνα εν ψυχρώ.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 18/1: Ο λαός στηρίζει ζαχαροπλάστη δαγκωτό – Χαμός με την κλίκα των 3

Ο απόλυτος γρίφος: Ποιος θα είναι αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό;

Ενώπιος Ενωπίω: Αλλαγή ημέρας προβολής για την εκπομπή λόγω Survivor