Η Σάντρα έχει μπει για τα καλά στη ζωή του Φίλιππου και της Βασιλικής στη σειρά Η Γη της Ελιάς, κι ενώ οι προθέσεις της δείχνουν να είναι φιλικές, ένα γεγονός και ένα μυστικό που έρχεται στο φως θα ανατρέψει τα πάντα.
Οπω είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο τηs χρονιάς, η Βασιλική φαίνεται να πειράχτηκε που ο Φίλιππος βγήκε για φαγητό μόνος του με τη Σάντρα, ενώ αυτή έπρεπε να μείνει στο σπίτι με το μωρό. Ο Φίλιππος ωστόσο δεν της έχει δώσει πέρα από αυτό κανένα δικαίωμα για να σκεφτεί κάτι πονηρό γι αυτόν.

Την ίδια ώρα, όλο το χωριό συζητά για την επανασύνδεσή του Στάθη με την Ιουλία, παρόλο που κανείς δεν τους έχει δει επίσημα μαζί πέρα από την Αρετή, η οποία καιροφυλαχτεί.

Στο μεταξύ η Βασιλική νιώθει παραμελημένη και κάνει παράπονα στον Φίλιππο λέγοντάς του ότι την παραμελεί!

Παράλληλα ο Λυκούργος ανησυχεί για τη μελαγχολική διάθεση της Χάιδως και πιέζει τη Μαργαρίτα να την πάρουν μαζί τους στο Σούνιο για να αλλάξει παραστάσεις. Και όντως η Χάιδω φεύγει, με αποτέλεσμα η Βασιλική να κλειστεί ακόμα περισσότερο στο σπίτι, αντιμετωπίζοντας τη Σάντρα με καχυποψία, καθώς βρίσκεται συνέχεια μέσα στο πόδια του ζευγαριού. Η Βασιλική βλέπει τη Σάντρα να κυκλώνει τον Φίλιππο και αρχίζει να αμφιβάλλει για τις προθέσεις της.

Ετσι αποφασίζει να ψάξει λίγο περισσότερο το παρελθόν του Φίλιππου με τη Σάντρα και όντως αυτό που ανακαλύπτει την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Βασιλική μαθαίνει λοιπόν ότι πριν τρία χρόνια ο Φίλιππος με τη Σάντρα είχαν δεσμό και γίνεται έξαλλη. Μόλις επιστρέφει ο Φίλιππος αντικρίζει μια Βασιλική που δεν είχε ξαναδεί! Του λέει ότι την κορόιδεψε αφού ποτέ δεν της είχε πει ότι διατηρούσε σχέση με τη Σάντρα ενώ εκείνος τα χάνει και της λέει ότι είναι απλά φίλοι. Παραδέχεται ότι είχαν μία επιπόλαιη όμως σχέση και πλέον είναι μόνο φίλοι!

Αυτό την κάνει ακόμα πιο έξαλλη και του λέει η Σάντρα να μην ξαναπατήσει σπίτι τους! Ο Φίλιππος της ορκίζεται ότι δεν το θεώρησε τόσο σημαντικό για να της το πει και της ζητάει συγγνώμη, με τη Βασιλική να μην τη δέχεται και να φτάνει στα άκρα!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Οι καλύτεροι επέστρεψαν-Όλες οι αλλαγές!

Ολυμπιακός: Δεν άρεσε στον Μαρσέλο όσα γίνονται

Τρία Μίλια: Αυτό τρομάζει τον Στέφανο!