Ο Στάθης και η Αριάδνη φτάνουν εγκαίρως στην Αθήνα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς και προλαβαίνουν τον τοκετό της Ιουλίας. Ο Μάνος με τη Μαρίνα και την Αγγελική γυρίζουν σπίτι ενώ ο Μάνος παλεύει να μειώσει τις αμφεταμίνες. Ο Ορέστης αποχαιρετάει το Δημοσθένη, την Ειρήνη και την Ασπασία και φεύγει από τη Μάνη.

Ο Αποστόλης ενημερώνει τον Κουράκο πως ο Πότης και η Άννα ξανά άρχισαν την σκοποβολή. Η Χάιδω δίνει τα ρούχα του Φίλιππου στους άπορους και ξαναζεί την οδυνηρή απώλεια.

Ο Άγγελος πιέζει την Κούλα αλλά όταν γνωρίζει την Αφροδίτη γοητεύεται και την διεκδικεί. Η Μαργαρίτα επιχειρεί να κάνει το Μιλτιάδη να δει την Θεοδώρα με άλλα μάτια χωρίς να ξέρει ποιος είναι ο διακαής του πόθος. Η Βασιλική πηγαίνει στην Αθήνα για να γνωρίσει το καινούργιο της αδελφό.

Ο Παρασκευάς κόντρα στις πεποιθήσεις του αναλαμβάνει αρχηγικό ρόλο στον πορτοκαλεώνα και οι εργάτες ανταποκρίνονται θετικά. Η Αμαλία μαθαίνει τυχαία ότι γέννησε η Ιουλία και το λέει στον Ισίδωρο ο οποίος γίνεται έξαλλος που δεν τον ενημέρωσε κανείς.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Η Λίνα δέχεται να παντρευτεί τον Όθωνα- Αυτός είναι ο λόγος

Andretti Formula 1 : Ο ιδιοκτήτης της Formula 1 απείλησε προσωπικά τον Andretti!

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία το σκάει με το μωρό- Τη βοηθάει ο Επιφάνειος