Αυτός είναι ο λόγος που η Αθηνά στη σειρά Η Γη της Ελιάς, βγαίνει εκτός εαυτού αφού μία γυναίκα κρύβεται πίσω από το θυμό της!

Ο Ορέστης έχει μια ειλικρινή κουβέντα με τη Δήμητρα και της λέει ότι πλέον την έχει ξεπεράσει ως γυναίκα και τη βλέπει μόνο φιλικά. Δεν συμβαίνει, όμως, το ίδιο και με τον Κουράκο, αφού εξακολουθεί να πιστεύει ότι πρόδωσε τη φιλία τους κλέβοντας τη γυναίκα που αγαπούσε μέσα από τα χέρια του. Ο Γιώργης δεν είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει κι άλλο να του αλλάξει γνώμη. Τα αισθήματά του για τη Δήμητρα είναι πολύ δυνατά, αν και η μυστική αποστολή που έχει αναλάβει τον ανησυχεί πολύ σε καθημερινή βάση. Ωστόσο, εκείνη δεν σκέφτεται ούτε στιγμή να κάνει πίσω. Μπαίνει για άλλη μια φορά κρυφά στο σπίτι του Ρουσσέα για να βρει στοιχεία, αλλά όταν κάποιος επιστρέφει ξαφνικά, εγκλωβίζεται μέσα χωρίς τρόπο διαφυγής. Ευτυχώς, έχει την ψυχραιμία να διαχειριστεί και αυτή την κατάσταση – και καταφέρνει να ξεφύγει.

Πηγαίνει μεταμφιεσμένη όπως είναι στο σπίτι του Γιώργη κι όταν φεύγει τη βλέπει η Μαρίνα, δεν την αναγνωρίζει και θεωρεί πως πρόκειται για παράνομη σχέση.

Λίγο αργότερα, και καθώς η έρευνα στο σπίτι των Ρουσσέων εντείνεται, η Δήμητρα αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να πάρει επιτέλους τις πληροφορίες που χρειάζεται.

Την ίδια στιγμή, στο σπίτι των Βρεττάκων η κατάσταση παραμένει εμπόλεμη, με την Αμαλία να έχει χάσει τον έλεγχο προ πολλού. Όταν φτάνει στο σημείο να κατηγορήσει την Αθηνά για κάτι που έχει σχέση με τον Ισίδωρο, την εξαγριώνει και αναγκάζει τη Μαργαρίτα να επέμβει, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να της βάλει μυαλό. Λίγο αργότερα η Αθηνά μαθαίνει ότι ο Ισίδωρος και ο Τζον επιστρέφουν στη Μάνη, ενώ ο Κωνσταντίνος αλλάζει νούμερο στο κινητό του σε μία απέλπιδα προσπάθεια να απαλλαγεί από το σκοτεινό παρελθόν του!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Χαμός με την αποκάλυψη-Ο Δημήτρης έκαψε τους γονείς του Άγγελου!

F1 O Χάμιλτον στη Ferrari: Το «μήνυμα» του Περόνι

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ φτάνει μέχρι το τέλος-Η Γερακίνα επιστρέφει και τιμωρεί!