Έμαθε να πορεύεται μόνος του, ενώ από νωρίς αναγκάστηκε να πάρει τη ζωή στα χέρια του στη σειρά Το Ναυάγιο. Ο Άγγελος Κοντογιωργάκης έχει μάθει να διεκδικεί αυτά που του αξίζουν και το έκανε ακόμα μια φορά, όταν ήρθε σε επαφή με τον Ιπποκράτη, τον αξιωματικό του Λιμενικού. Ενώ βρισκόταν στην αστυνομία, μίλησε στον λιμενικό κι εκείνος μεσολάβησε να προσλάβουν τον άντρα στο σώμα. Όμως ο Ιπποκράτης, παρόλο που έδειξε να τον συμπαθεί από την πρώτη στιγμή, διέταξε όπως είδαμε τους κατωτέρους του να συλλέξουν πληροφορίες για τη ζωή του Αγγελου και κυρίως τον θάνατο των γονιών του καθώς ένιωσε πως ένα κομμάτι του δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί. Όπως λοιπόν θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, όταν ο λιμενικός μάθει πως οι γονείς του κάηκαν ζωντανοί, δεν θα χάσει ευκαιρία και θα του το μεταφέρει. Ο Κοντογιωργάκης θα χασει τη γη κάτω από τα πόδια του μαθαίνοντας την αλήθεια και θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με το θείο του στην Κρήτη για να του πει την αλήθεια που αγνοεί!

Οι νέες πληροφορίες θα ταράξουν τον Άγγελο ακόμα περισσότερο αφού θα μάθει πως πίσω από το τραγικό αυτό αίτιο του θανάτου τους κρύβεται ένας άνθρωπος, που, χωρίς να το ξέρει, συνδέεται μαζί του. Θα μάθει πως οι γονείς του κάηκαν έπειτα από εμπρησμό. Ο Δημήτρης Γιαννακάκης έβαλε τους ανθρώπους του να βάλουν φωτιά στο σπίτι τους γιατί οι γονείς του τού χρωστούσαν χρήματα και δεν είχαν να του τα δώσουν.

Ο άντρας θα κλονιστεί αλλά θα πάρει μια γενναία απόφαση. Να πει στη Βάσω ποιος στην πραγματικότητα είναι ο πατέρας της. Η ίδια δεν τον πιστεύει και λέει πως αποκλείεται να είναι τοκογλύφος ενώ οι πληροφορίες που θα πάρει έπειτα, θα την αφήσουν άφωνη. Στη συνέχεια ωστόσο θα είναι στο πλευρό του και η παραδοχή της αλήθειας θα κάνει το ζευγάρι να δέσει ακόμα περισσότερο όπως αναφέρει το TV24.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Προδότες: Τέλος από τον ΑΝΤ1

Συνδυάζεται το ποδόσφαιρο με το σκι; – Απίστευτος τύπος κάνει κόλπα στα χιόνια

Κατερίνα Καινούργιου εναντίον ΣΚΑΪ για την «άδεια καρέκλα» της Φαίης Σκορδά